Overvejer du at starte din egen virksomhed, eller er du allerede i gang? Kontakt os og få sparring og viden om relevante tilbud.

Vejle Erhverv tilbyder uvildig, fortrolig og gratis sparring til dig, der overvejer at starte selvstændig virksomhed eller som allerede er i gang.

Vores 
sparring tager udgangspunkt i din forretningsidé og dine behov. Vi hjælper dig med alt fra udarbejdelse af forretningsplan til salg og markedsføring, opbygning af netværk, budgetter og finansiering. 

Vi matcher dig med private rådgivere  

Vejle Erhverv hjælper dig med at etablere kontakt til private rådgivere, når du f.eks. skal have bistand til budgetter og partneraftaler. De private rådgivere tilbyder typisk et gratis indledende møde til iværksættere.

Derudover har vi et stort netværk og er behjælpelige med at matche din virksomhed til relevante samarbejdspartnere, tilbud og netværk.

Vi har også andre tilbud til dig

Vi har også andre tilbud til dig. Vi tilbyder bl.a. målrettet sparring til tech startups, kreative erhverv og fødevare iværksættere. Det kan også være, at du søger muligheder i forhold til at rejse risikovillig kapital eller investering. 

Du finder flere tilbud her.

Sidst opdateret: