Har du har brug for kapital til at finansiere din opstart eller vækst?

Der findes forskellige muligheder for finansiering for iværksættere og små- og mellemstore virksomheder. I nedenstående oversigt finder du udvalgte offentlige og private aktører.

Udvalgte offentlige og private aktører

 • Danmarks Eksport & Investeringsfond

  Danmarks Eksport & Investeringsfond (EIFO) tilbyder risikovillig kapital til danske virksomheder i alle stadier fra den tidlige startup til den mere etablerede virksomhed. EIFO stiller deres netværk og kompetencer i spil til gavn for virksomhederne med det formål at gøre Danmark rigere og verden grønnere. 

  Læs mere om EIFO her.

 • Innovationsfonden

  Innovationsfonden arbejder for at accelerere innovation, vækst og det at løfte forskning i danske virksomheder og startups. Bl.a. med tilskudsordninger som Innobooster og Innofounder. Innovationsfonden yder støtte til projekter med høj risiko og stort potentiale.

  Læs mere om Innovationsfonden her.

 • Hands-on Mikrofonden

  Hands-on Mikrofonden investerer penge og klogskab i bæredygtige vækstvirksomheder indenfor greentech, food, produktion og tech i Danmark.

  Læs mere på Hands-on Mikrofondens hjemmeside.

 • Business Angels Syddanmark

  Business Angels Syddanmark er en gruppe private investorer og familiefonde i Syddanmark. De investerer risikovillig kapital i virksomheder med potentiale til vækst. Business Angels bidrager også med erfaring og adgang til personligt netværk.

  Læs mere på Business Angels Syddanmarks hjemmeside.

 • Kapitalbørsen

  Kapitalbørsen løser kapital- og finansieringsopgaver for små og mellemstore virksomheder med primært fokus på fremstillings-, handels- og servicevirksomheder. 

  Læs mere på Kapitalbørsens hjemmeside.

 • Crowdfunding

  Med crowdfunding har du mulighed for at rejse penge til projekter og gode ideer.  Crowdfunding sker typisk via en crowdfunding platform på internettet. Der findes flere forskellige nationale og internationale crowdfunding platforme. 

 • Fundraising.how

  Fundraising.how's legatlister henvender sig blandt andet til iværksættere, som har brug for kapital for at kunne videreudvikle sit produkt eller skalere deres virksomhed.

  Læs mere på Fundraising.how's hjemmeside.

 • Erhvervshus Sydjylland

  Erhvervshus Sydjylland tilbyder sparring og individuel kortlægning af virksomheders vækstmuligheder og potentialer. Få styr på økonomi og finansiering til at udvikle din virksomhed sammen med Erhvervshus Sydjyllands erfarne specialister i finansiering.

  Læs mere på Erhvervshus Sydjyllands hjemmeside.

 • Connect Denmark

  Connect Denmark er en non-profit forening, der siden år 2000 har været med til at udvikle flere tusinde danske virksomheder. Connect Denmark tilbyder ydelser som f.eks. Springboard, Pitch Træning og Pitch Springboard.

  Læs mere på Connect Denmarks hjemmeside.

Sidst opdateret: