Information om Coronavirus

Folketinget har gennemført en række drastiske tiltag for at afbøde og formindske smittespredningen af Coronavirus. Læs her, hvad det betyder for dig som borger i Vejle Kommune. Tilmeld dig også gerne vores COVID-19 beredskab. Du kan også finde udvalgt information til virksomheder.
Klik her for at finde information om corona-situationen - Information about coronavirus/Covid19

Er du etnisk iværksætter?

Er du iværksætter med anden etnisk baggrund end dansk, møder du måske nogle specielle udfordringer. De udfordringer hjælper vores etniske iværksætterkonsulent dig med.

Når du starter som selvstændigt er det en fordel at du har et godt kendskab til iværksætterkulturen i Danmark, samt kontakten til kommunen og det offentlige. Det kan iværksætterkonsulent Muhsin Türkyilmaz hjælpe dig med at få styr på.

Muhsin fungerer som din kulturtolk. Han har forståelse for den kultur du kommer med som etnisk iværksætter og hvordan du drager god nytte af den i Danmark. Muhsin tilbyder uvildig sparring om start af virksomhed, og hjælper dig med at skabe kontakt til et netværk af professionelle rådgivere og offentlige kontorer.

Tilbuddet hos vores etniske iværksætterkonsulent er en del af StartUp Vejle - vi hjælper iværksættere før, under og efter opstart af virksomhed. Du kan få et overblik over vores mange tilbud her.

 

Etniske kvinder ser iværksætteri som mulig levevej.
Etniske kvinder ser iværksætteri som mulig levevej.
Sidst opdateret: 11. december 2019