Information om Coronavirus

Folketinget har gennemført en række drastiske tiltag for at afbøde og formindske smittespredningen af Coronavirus. Læs her, hvad det betyder for dig som borger i Vejle Kommune. Tilmeld dig også gerne vores COVID-19 beredskab. Du kan også finde udvalgt information til virksomheder.
Klik her for at finde information om corona-situationen - Information about coronavirus/Covid19

Få personlig sparring

Har du har brug for sparring om start af din virksomhed? Vi tilbyder dig gratis og uvildig vejledning. Altid med udgangspunkt i dine behov, din forretning og din forretningsmodel.

Hvem skal du sælge til? Hvem er din idé til gavn for? Hvordan kommer du i kontakt med kunderne? Hvad skal du huske på, når du starter? Det er eksempler på nogle af de spørgsmål vi stiller. 

Inden vi mødes må du gerne sende os en kort beskrivelse af dine planer. F.eks. i form af en mini-forretningsplan eller en forretningsplan. Så har vi mulighed for at sætte os ind i, hvad dine planer går ud på og du får mere udbytte af mødet. Find skabelon til en mini-forretningsplan her.

Vejle Erhverv hjælper dig også med at skabe kontakt til private rådgivere, når du skal have bistand med budgetterne, partneraftaler eller skal bruge teknisk bistand. De private rådgivere tilbyder typisk et gratis indledende møde til iværksættere.

Vejle Erhverv har et stort netværk og kan være behjælpelige med at matche din virksomhed til relevante samarbejdspartnere, tilbud og netværk.

Tilbuddet om personlig sparring er en del af StartUp Vejle - vi hjælper iværksættere før, under og efter opstart af virksomhed. Du kan få et overblik over vores mange tilbud her.

Sidst opdateret: 15. januar 2020