Vi tilbyder uvildig, fortrolig og gratis sparring til dig, der overvejer at starte selvstændig virksomhed eller som allerede er i gang.

Vejle Erhvervs sparring tager udgangspunkt i din forretningsidé og dine behov. Vi yder bl.a. sparring i forhold til din forretningsplan, salg og markedsføring, netværk, budgetter og finansiering.

Vejle Erhverv hjælper dig også med at skabe kontakt til private rådgivere, når du skal have bistand med budgetterne, partneraftaler eller skal bruge teknisk bistand. De private rådgivere tilbyder typisk et gratis indledende møde til iværksættere. Vejle Erhverv har et stort netværk og kan være behjælpelige med at matche din virksomhed til relevante samarbejdspartnere, tilbud og netværk.

Til dig der starter ny virksomhed

Hvis du har brug for sparring før start af virksomhed, så står vi til rådighed for et møde med dig, hvor vi vejleder på basis af dine behov og spørgsmål. Det vil ofte være en god ide at sende os en kort beskrivelse af dine planer inden vi mødes. F.eks. i form af en mini-forretningsplan eller en forretningsplan. Så har vi mulighed for at sætte os ind i, hvad dine planer går ud på og du får mere udbytte af mødet. Find skabelon til en mini-forretningsplan her.

Kontaktoplysninger:

Muhsin Türkyilmaz Iværksætterkonsulent
Send e-mail mobil 21 48 14 01

Til dig der har etableret virksomhed

Hvis du har brug for sparring og har etableret virksomhed, så står vi til rådighed for et møde med dig, hvor vi vejleder på basis af dine behov og spørgsmål. Find kontaktoplysninger til StartUp Vejle herunder.

Sidst opdateret: