Corona - Se bl.a. nye testtider i sommerferien


Læs mere om corona her / Information in English

Få personlig sparring

Vi tilbyder uvildig, fortrolig og gratis sparring til dig, der overvejer at starte selvstændig virksomhed eller som allerede er i gang.

Vores sparring tager udgangspunkt i din forretningsidé og dine behov. Vi yder bl.a. sparring i forhold til din forretningsplan, salg og markedsføring, netværk, budgetter og finansiering.

Hvis du har brug for sparring, så står vi til rådighed for et møde med dig, hvor vi vejleder på basis af dine behov og spørgsmål. Det vil ofte være en god ide at sende os en kort beskrivelse af dine planer inden vi mødes. F.eks. i form af en mini-forretningsplan eller en forretningsplan. Så har vi mulighed for at sætte os ind i, hvad dine planer går ud på og du får mere udbytte af mødet. Find skabelon til en mini-forretningsplan her.

Vejle Erhverv hjælper dig også med at skabe kontakt til private rådgivere, når du skal have bistand med budgetterne, partneraftaler eller skal bruge teknisk bistand. De private rådgivere tilbyder typisk et gratis indledende møde til iværksættere.

Vejle Erhverv har et stort netværk og kan være behjælpelige med at matche din virksomhed til relevante samarbejdspartnere, tilbud og netværk.

Tilbuddet om personlig sparring er en del af StartUp Vejle - vi hjælper iværksættere før, under og efter opstart af virksomhed. Du kan få et overblik over vores mange tilbud her.

Sidst opdateret: 08. februar 2021