GT Programmet tilbyder grønne iværksættere et målrettet og dynamisk forløb med henblik på at forbedre deltagernes iværksætterkompetencer og reelle muligheder for at opnå succes. Det henvender sig til alle grønne iværksættere, der ønsker at starte virksomhed eller som har et under tre år gammelt CVR-nr.

Et stærkt team til netop dig

Programmet består af en vekselvirkning mellem relevante workshops inden for bl.a. idé- og produktudvikling, forretningsudvikling, økonomi, finansiering, salg – skalering og internationalisering kombineret med løbende rådgivning og personlig og faglig sparring til dig som iværksætter. Det er målrettet og individuelt tilpasset den enkelte iværksætter i en værdiskabende proces og med en co-creation-tilgang.

Bag GT Programmet står Green Tech Center, Teknologisk Institut, VIA University College, CLEAN og Vejle Erhverv. Herudover vil du møde et stærkt team af eksterne eksperter, som både har relevant teoretisk viden inden for iværksætteri og forretningsudvikling samt mange års erfaring i at opbygge, udvikle og skalere virksomheder både i Danmark og internationalt inden for mange brancheområder.

Undervejs i programmet får du som deltager udarbejdet og trænet din pitch, så du er parat til at møde potentielle partnere og investorer. Herudover vil du i samarbejde med en ekspert udarbejde en grundig, detaljeret og gennemarbejdet forretnings- og strategiplan, der giver dig et stærkt fundament for at drive din virksomhed videre fremad. Læs mere om GT programmet her.

Vil du være med?

Hvis du er interesseret i at deltage i GT Programmet, så skal du udfylde og indsende et ansøgningsskema. Find ansøgningsskemaet her. Du vil herefter blive inviteret til en screening, hvor du præsenterer dit pitch for partnerne bag GT Programmet. Hvis du udtages til at deltage i forløbet, tilbydes du et omfattende og grundigt forløb, som i høj grad vil forbedre dine iværksætterkompetencer og øge dine chancer for at få succes.

Der er løbende optag til programmet.

Praktisk

Forløbet varer ca. 6 måneder og koster kr. 1.600. Til gengæld kan du som deltager få udbetalt op til kr. 13.800 fra projektet, hvis du registrerer de timer, du bruger på workshops og sparring.

Som supplement til deltagelsen i GT Programmet kan vi tilbyde dig 2 måneders gratis skrivebordsplads i iværksættermiljøet Green Start Up i Green Tech Center, Vejle. Her kan du udvikle din opstartsvirksomhed i professionelle rammer som en del af netværket i vores startup-miljø sammen med mere end 20 andre grønne start ups.

Samarbejdende aktører
Sidst opdateret: