Vores gratis informationsmøder tager kun et par timer og er værdifulde for dig, som har lyst til at starte egen virksomhed eller som måske allerede har taget det første skridt som iværksætter.

På mødet får du konkret information og værktøjer til de ting, du skal tænke på, når du skal drive din egen virksomhed. Nogle er gode at vide, før du går i gang, andre er uundværlige i opstartsprocessen.

Målet med mødet er, at du føler dig klar og godt klædt på til at tage springet ud i livet som selvstændig og at du samtidig undgår nogle af de mest almindelige fejltagelser, der ofte spænder ben for nye iværksættere.

Erhvervskontorer i Trekantområdet afholder informationsmøderne i samarbejde med a-kassen Frie.

Det skal være trygt at være iværksætter. Derfor har erhvervskontorer i Trekantområdet forenet kræfterne i en fælles indsats for at hjælpe nye virksomheder godt på vej. Den fælles indsats indeholder løbende afholdelse af informationsmøder for iværksættere.

Informationsmøderne er en del af StartUp Vejles tilbud - vi hjælper iværksættere før, under og efter opstart af virksomhed. Du kan få et overblik over vores mange tilbud her.

Informationsmøde for iværksættere
Sidst opdateret: