Information om Coronavirus

Læs her, hvad corona betyder for dig som borger eller virksomhed i Vejle Kommune og se forslag til aktiviteter.
Klik her for information om corona-situationen - Information about coronavirus/Covid19

Informationsmøde for iværksættere

Vores informationsmøder tager kun et par timer og er værdifulde for dig, som har lyst til at starte egen virksomhed eller som måske allerede har taget det første skridt som iværksætter.

På mødet får du konkret information og værktøjer til de ting, du skal tænke på, når du skal drive din egen virksomhed. Nogle er gode at vide, før du går i gang, andre er uundværlige i opstartsprocessen.

Målet med mødet er, at du føler dig klar og godt klædt på til at tage springet ud i livet som selvstændig og at du samtidig undgår nogle af de mest almindelige fejltagelser, der ofte spænder ben for nye iværksættere.

Erhvervskontorer i Trekantområdet afholder informationsmøderne i samarbejde med a-kassen Dana og UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole eller Udviklingscenter Syd.

Du kan deltage ved møder i Vejle, Billund, Vejen, Kolding, og Haderslev. Det er gratis at deltage på informationsmøderne.

Det skal være trygt at være iværksætter. Derfor har erhvervskontorer i Trekantområdet forenet kræfterne i en fælles indsats for at hjælpe nye virksomheder godt på vej. Den fælles indsats indeholder løbende afholdelse af informationsmøder for iværksættere og iværksætteruddannelsen ’Iværksætteri i praksis’.

Informationsmøderne er en del af StartUp Vejle - vi hjælper iværksættere før, under og efter opstart af virksomhed. Du kan få et overblik over vores mange tilbud her.

Informationsmøde for iværksættere
Sidst opdateret: 05. december 2019