I samarbejde med en eller flere studerende fra Aarhus Universitet Herning har du mulighed for at løfte innovationshøjden i din virksomhed.

Vejle Erhverv og Aarhus Universitet Herning vil sammen løfte innovationshøjden i de private virksomheder samt på egen bane i kommunen. Derfor har vi indgået et samarbejde, hvor forskere og studerende arbejder med konkrete problemstillinger ude i virksomhederne og hjælper med at skabe ny viden, nye løsninger/produkter, effektiviseringer mv.

De studerende har blot brug for at have en vis kompleksitet i de opgaver, de skal løse i og med, at de skal kunne formulere en projektopgave omkring det arbejde, der udføres.

Aarhus Universitet Herning er specielt dygtige inden for data bearbejdning og analyse samt forretningsudvikling og (energi)teknologi. De er desuden gode til at mikse kompetencerne og har derfor et hold studerende klar, der kan samarbejde om at løse opgaver med anvendelse af machine learning og forretningsudvikling/teknologisk viden.

Det er let at komme i gang

Fordelen ved samarbejdsformen med Aarhus Universitet Herning er, at det er let at komme i gang: Der skal ikke formuleres tunge projekter og søges finansiering først. Hvis din virksomhed har nogle problemstillinger/udfordringer, f.eks. en masse data der kan udnyttes til at skabe merværdi/nye løsninger eller andre gode opgaver, som du og dine medarbejdere enten ikke har tid eller kompetencer til at løse selv, så er svaret her!

Det er gratis innovationskraft til din virksomhed. Det kræver blot et åbent mindset og lysten til at lukke en dygtig studerende med den bedst tænkelige backup ind ad døren.

Tag fat i os for at komme i gang med din(e) første studerende, så sætter vi et møde op med Aarhus Universitet Herning, hvor I sammen sætter det rigtige hold til opgaven.

Sidst opdateret: