Nu har du mulighed for at møde Vækstfonden og Innovationsfonden i Vejle. Book et møde og få viden om dine muligheder for at rejse risikovillig kapital og søge investering.

Tilbuddet er åbent for alle og gennemføres i et samarbejde mellem Vækstfonden, AI Innovation House og StartUp Vejle.

Om Vækstfonden

Vækstfonden er en statslig investeringsfond, der medvirker til at skabe flere nye vækstvirksomheder ved at stille kapital og kompetencer til rådighed.  Vækstfonden er til for perspektivrige nye og etablerede virksomheder. Mød Vækstfonden og få viden om dine muligheder for at rejse risikovillig kapital til udvikling og vækst. Læs mere om Vækstfonden her.

Om Innovationsfonden

Innovationsfonden investerer i iværksættere, forskere og virksomheder, der udvikler løsninger på nogle af samfundets største udfordringer. Formålet er bl.a. at accelerere og løfte forskning og innovation inden for områder såsom teknologi, klima og sundhed.

Mød Innovationsfonden og få viden om dine muligheder for at søge investering til f.eks. udviklingsprojekter og udviklingsforløb. Innovationsfonden har flere programmer, bl.a. Innobooster og Innofounder. Læs mere om Innovationsfonden her.

Book et møde med Vækstfonden og Innovationsfonden

Du har mulighed for at møde Vækstfonden og Innovationsfonden i AI Innovation House, Innovations Allé 3, Vejle:

  • 12. april, kl. 9-11
  • 14. juni, kl. 9-11

Book et møde med Erhvervskundechef Tech Jonas Hjortflod Dupont fra Vækstfonden på mail jhj@vf.dk.

Book et møde med Innovation Officer Anne Bech Henriksen fra Innovationsfonden på mail anne.beck.henriksen@innofond.dk.

Sidst opdateret:
Få viden om dine muligheder for at rejse risikovillig kapital