Mange smittede med corona - læs bl.a. om restriktioner til og med 7. februar og 28. februar og vaccinationer.


Læs mere her - Information about coronavirus/Covid19

Scale-Up eliteforløb

Har du en lille virksomhed, som er på vej frem, så har vi det skub, der med nye samarbejdspartnere, flere kunder og de bedste rådgivere kan sætte din kurs mod at blive en fuldblods vækstvirksomhed.

Spinderihallerne, Insero og SE Next Step tilbyder lige nu et 5 måneders acceleratorprogram, hvor vi kobler din virksomhed med de rette forretnings- og industrieksperter fra etablerede virksomheder og sammensætter et stærkt advisory board - alt sammen skræddersyet til din virksomhed.

Scale-Up Denmark er et nationalt initiativ, der arbejder ud fra visionen om at skabe et dansk økosystem for iværksætteri og vækst. Acceleratorprogrammet har derfor etableret 12 elitetræningscentre i hele landet, som skal fremme virksomheders muligheder for at vokse ud over landets grænse.

Din virksomhed kobles sammen med store koncerner

Partnerne i Scale-Up Denmark består af en række danske og internationale investorer, veletablerede virksomheder og førende universiteter. Som deltager i Scale-Up Denmark får din virksomhed tilknyttet et advisory board bestående af etablerede virksomheder og rådgivere, som blandt andet tæller nogle af Danmarks store koncerner. Grundfos, SE, Unity Technologies og Rambøll er eksempler på nogle af de virksomheder, som stiller eksperter til rådighed.

Har din virksomhed en stærk forretningsidé og vil I vækste?

Når din forretning skal opstarte eller ekspandere er det rette branche-netværk en stærk forudsætning for at åbne døre til både kunder og kapital. Men når der er travlt med driften, kan det være svært at se virksomheden fra helikopter-perspektiv og gennem investor-brillerne.

Gennem et 5 måneders forløb hos Scale-Up Denmark vil du få gennemgået din virksomhed med mentorer og eksperter fra nogle af landets største virksomheder. Vi sætter dig i kontakt med et stærkt netværk af branche-relaterede interessenter og investorer i både indland og udland. Samtidig får du struktureret dine handlingsplaner, vækstplaner, marketingplaner mv. så du får frigivet tiden til at koncentrere dig om din kerneforretning, mens netværket arbejder for dig.

Deltager-virksomhederne fra de tidligere 4 år er ikke i tvivl; en 360 graders gennemgang af virksomheden giver et boost for både bundlinje, markedsandele og fremtidsudsigter.

5 måneders intens træning til en værdi af kr. 250.000

Ud af de ansøgninger, som Scale-Up Denmark modtager, udvælges virksomhederne med det stærkeste team og den bedste skaleringsevne, hvilket vurderes igennem en screeningsproces. De udvalgte virksomheder tilbydes efterfølgende 5 måneders intensivt træningsforløb til en værdi af 250.000 kr.

Træningsprogrammet bliver designet individuelt til de forskellige virksomheder i konkurrencen om en plads. Således sikre vi at der vil være størst mulighed for at modne og forløse din virksomheds fulde forretningspotentiale. Forretningsudviklere hjælper din virksomhed med strategiudvikling, optimering af forretningsmodeller, modning af teknologier, markedsindsigt og fundraising. Desuden deltager din virksomhed i nøje planlagte camps, hvor du trænes i nogle af de discipliner, som er nødvendige at mestre for at blive den næste elitevirksomhed. Emnerne tæller lige fra salgstræning og innovation til funding og marketing.

Er du interesseret i at sætte turbo på din virksomhed og potentialet til at forny branchen for oplevelseserhverv / turisme?

Ansøg om deltagelse i Scale Up programmet her.

Om Scale-Up Denmark

  • Scale-Up Denmark initiativet er et nationalt initiativ, søsat i et samarbejde mellem de fem danske regioner og Erhvervsstyrelsen.
  • Formålet er, med udgangspunkt i de regionale specialiseringer, at tiltrække danske og internationale højvækstvirksomheder til individuelle træningsforløb i de 10 accelerationsmiljøer fordelt i Danmark.
  • Målet er, at der skabes 1.200 nye job i Danmark og en meromsætning på 2 mia. kr. blandt deltagervirksomhederne.
  • Programmet er finansieret af regionernes vækstfora, EU’s Regionalfond samt private midler.
  • Programmet samarbejder med det etablerede erhvervsliv for at skabe stærke faglige økosystemer, der kan understøtte virksomhederne i at innovere services og produkter til gavn for branchen.

Er du nysgerrig på andre tilbud til iværksættere i Vejle Kommune? StartUp Vejle hjælper iværksættere før, under og efter opstart af virksomhed. Du kan få et overblik over vores mange tilbud her.

Sidst opdateret: 14. september 2020