Information om Coronavirus

Folketinget har gennemført en række drastiske tiltag for at afbøde  smittespredningen af Coronavirus og senest en gradvis genåbning af samfundet. Læs her, hvad det betyder for dig som borger i Vejle Kommune. Tilmeld dig også gerne vores COVID-19 beredskab. Du kan også finde udvalgt information til virksomheder.
Klik her for at finde information om corona-situationen - Information about coronavirus/Covid19

Vækstforløb for iværksættere

Vil du leve godt af din virksomhed? Strømstyrke er et halvårligt forløb for iværksætter-virksomheder som har kunder og drift, men stadig masser af plads til udvikling. På forløbet arbejder du strategisk med udvikling på områder som kunder, ledelse, prissætning og sideløbende sparrer du med en erfaren business rådgiver samt ligesindede iværksættere.

Hvem kan deltage?

Dig, der har haft virksomhed mellem 1-5 år og som nu er klar til udvikling og vækst.

Pris

Strømstyrke er en del af det EU finansierede projekt Medstrøm. Undervisning, materialer mv. er derfor gratis, men du betaler med dit engagement og din tid ved at udfylde timeregistreringer.

Hvornår

Strømstyrke løber over et halvt år med 7 undervisningsdage i dagstimerne samt 4 sparringsmøder med en tilknyttet business rådgiver.

Opstart i 2019

Se datoer for næste opstart på Strømstyrke og tilmeld dig forløbet her.

Er du nysgerrig på andre tilbud til iværksættere i Vejle Kommune? StartUp Vejle hjælper iværksættere før, under og efter opstart af virksomhed. Du kan få et overblik over vores mange tilbud her.

Sidst opdateret: 05. december 2019