Antallet af smittede med corona stiger - læs bl.a. om nye restriktioner til og med 2. januar


Læs mere her - Information about coronavirus/Covid19

Green Start Up

I Dandy Business Park finder du afdelingen Green Start Up, som er en del af Green Tech Center. Her har vi fagligt fokus på udvikling og iværksætteri inden for energiteknologi og bæredygtige løsninger.

Green Start Up tilbyder et attraktivt iværksættermiljø med mulighed for at leje en flexplads eller en fast skrivebordsplads (til hhv. kr. 1.000 og kr. 2.000 per måned). Som lejer får du mulighed for at drive og udvikle din opstartsvirksomhed i professionelle rammer og du bliver en del af netværket i vores iværksættermiljø sammen med mere end 20 andre grønne startups. Samtidig bliver du en del af Dandy Business parks økosystem af mere end 150 virksomheder og en lang række kurser, netværksmøder, workshops, innovationsfestival mv., der afholdes løbende.

Er du grøn iværksætter, opfinder eller studerende med et startupprojekt, kan du få gratis og uvildig sparring fra Green Start Up. Udvikling af grønne teknologivirksomheder og projekter kræver viden, netværk og adgang til relevante samarbejdspartnere.

Green Start Up er en del af StartUp Vejle, der hjælper iværksættere før, under og efter opstart af virksomhed. Er du nysgerrig på andre tilbud til iværksættere i Vejle Kommune? Du kan få et overblik over vores mange tilbud her.

Green Tech Center i Dandy Business Park er lokaliseret på Lysholt Allé 6, 7100 Vejle. Læs mere om Green Tech Center her.

 

Sidst opdateret: 06. august 2020