Information om Coronavirus

Folketinget har gennemført en række drastiske tiltag for at afbøde  smittespredningen af Coronavirus og senest en gradvis genåbning af samfundet. Læs her, hvad det betyder for dig som borger i Vejle Kommune. Tilmeld dig også gerne vores COVID-19 beredskab. Du kan også finde udvalgt information til virksomheder.
Klik her for at finde information om corona-situationen - Information about coronavirus/Covid19

Kedelbygningen

Spinderihallernes smukke søster indeholder et udviklingsmiljø med plads til ro og fordybelse - og så er bygningen i sig selv en arkitektonisk perle.

Kedelbygningen
Kedelbygningen
Kedelbygningen
Kedelbygningen
Kedelbygningen

Som en del af innovations- og iværksættermiljøet Spinderihallerne rummer den historiske Kedelbygning studier samt et åbent kontormiljø med plads til ca. 20 mikrovirksomheder.

Bygningen, som er renoveret med støtte fra Realdania og arkitekterne Schmidt Hammer Lassen i spidsen, giver mulighed for ro og fordybelse, samtidig med at man er en del af det sprudlende virksomhedsmiljø og netværk af kreative virksomheder, der holder til i Spinderihallerne.

Kedelbygningen og Spinderihallerne er en del af StartUp Vejle - vi hjælper iværksættere før, under og efter opstart af virksomhed. Du kan få et overblik over vores mange tilbud her.

Sidst opdateret: 05. december 2019