Information om Coronavirus

Folketinget har gennemført en række drastiske tiltag for at afbøde og formindske smittespredningen af Coronavirus. Læs her, hvad det betyder for dig som borger i Vejle Kommune. Tilmeld dig også gerne vores COVID-19 beredskab. Du kan også finde udvalgt information til virksomheder.
Klik her for at finde information om corona-situationen - Information about coronavirus/Covid19

Slagteriet Udviklingspark Vejle

Dynamisk kontormiljø for iværksættere og mikrovirksomheder, placeret i hjertet af Vejle

Slagteriet Udviklingspark Vejle er et stort kontorfællesskab med fokus på iværksætteri og vækst, og er centralt placeret i Vejle.

Slagteriet Udviklingspark Vejle tilbyder kontorfaciliteter og services til vækstorienterede iværksættere og mikrovirksomheder inden for alle brancher. Slagteriet har to bygninger i Havneparken med moderne kontorlokaler i forskellige størrelser. I takt med, at virksomheden udvikler sig, kan lokaler og ydelser tilpasses. Virksomhederne bliver automatisk en del af et meget stort netværk, ligesom der tilbydes en lang række ydelser, der tilsammen giver langt større muligheder for vækst og forretningsudvikling.

Slagteriet Udviklingspark Vejle er medlem af Danske Udviklingsparker, hvilket betyder at lejere har gratis adgang til at låne mødelokaler i andre udviklingsparker.

Læs mere om Slagteriet Udviklingspark Vejle her.

Slagteriet Udviklingspark Vejle er en del af StartUp Vejle - vi hjælper iværksættere før, under og efter opstart af virksomhed. Du kan få et overblik over vores mange tilbud her.

Slagteriet Udviklingspark Vejles profilvideo
Sidst opdateret: 05. december 2019