Har du har brug for kapital til at finansiere din opstart eller vækst?

Det kan være svært for iværksættere og små- og mellemstore virksomheder at få overblik over mulighederne for finansiering. Vejle Erhverv har overblikket og er behjælpelige med at forberede dig og din virksomhed med at finde de rigtige investorer på det rigtige tidspunkt.

Herunder finder du en information om en række offentlige og private aktører. 

Er du nysgerrig på andre tilbud til iværksættere i Vejle Kommune? StartUp Vejle hjælper iværksættere før, under og efter opstart af virksomhed. Du kan få et overblik over vores mange tilbud her.

 • Connect Denmark

  Connect Denmark er en non-profit forening, der siden år 2000 har været med til at udvikle flere tusinde danske virksomheder.

  Connect Denmark tilbyder ydelser som f.eks. SPRINGBOARD, PITCH-Træning og Pitch Springboard.

  Læs mere på Connect Denmarks hjemmeside.

 • Vækstfonden

  Vækstfonden er statens finansieringsfond. Fonden skal fremme vækst og fornyelse i små og mellemstore virksomheder for på den måde at opnå større samfundsøkonomiske afkast.

  Vækstfonden medvirker til at skabe flere nye vækstvirksomheder ved at stille kapital og kompetencer til rådighed.

  Læs mere på Vækstfondens hjemmeside.

 • Innovationsfonden

  Fonden driver Danmark fremad ved at skabe gode rammer for landets iværksættere, forskere og virksomheder, så de kan sætte fart i udviklingen.  

  Fokus er på at udvikle brugbare og levedygtige løsninger til samfundets konkrete udfordringer og innovationsbehov. Det kan være nye, klimavenlige løsninger, sundere fødevarer, et bedre sundhedsvæsen, renere miljø eller et opstarts-eventyr, der er under opsejling.

  Innovationsfonden er sat i verden for at løfte strategiske forsknings- og innovationsprojekter i hele landet, hvor risikoprofilen er høj. I Innovationsfonden tør vi investere i dit projekt, selvom andre måske endnu ikke kan se mulighederne i det. 

  Læs mere på Innovationsfondens hjemmeside.

 • Erhvervshus Sydjylland

  Erhvervshus Sydjylland tilbyder sparring og individuel kortlægning af virksomheders vækstmuligheder og potentialer.

  Få styr på økonomi og finansiering til at udvikle din virksomhed sammen med Erhvervshus Sydjyllands erfarne specialister i finansiering.

  Læs mere på Erhvervshus Sydjyllands hjemmeside.

 • Hands-on Mikrofonden

  Hands-on Mikrofonden investerer penge og klogskab i bæredygtige vækstvirksomheder indenfor Green Tech, Food og AI/digitalisering i Danmark.

  Læs mere på Hands-on Mikrofondens hjemmeside.

 • Business Angels Syddanmark

  Business Angels Syddanmark er en gruppe private investorer og familiefonde i Syddanmark. Vi investerer risikovillig kapital i virksomheder med potentiale til vækst. Business Angels bidrager også med erfaring og adgang til personligt netværk.

  Læs mere på Business Angels Syddanmarks hjemmeside.

 • Insero

  Insero tilbyder nye løsninger, produkter og uddannelse inden for energi, IT og lufthavnssystemer.

  Insero er faglige frontløbere på intelligent styring, energi og e-mobilitet, og tænker teknologiernes integration ind i fremtidens Smart Grid. Insero har en tværgående og forretningsorienteret tilgang og deres kunder er både private og offentlige, danske og internationale virksomheder og lufthavne.

  Læs mere på Inseros hjemmeside.

 • Kapitalbørsen

  Kapitalbørsen har siden 2010 løst kapital- og finansieringsopgaver for små og mellemstore virksomheder med primært fokus på fremstillings-/handels- og servicevirksomheder. I perioden 2010-2016 har vi formidlet over kr. 300 mio. til virksomheder.

  Læs mere på Kapitalbørsens hjemmeside.

 • Legatbogen

  Legatbogen er en af Danmarks største søgemaskiner for fonde og legater.

  Læs mere på Legatbogens hjemmeside.

 • Crowdfunding

  Med crowdfunding har du mulighed for at rejse penge til projekter og gode ideer.  Crowdfunding sker typisk via en crowdfunding platform på internettet. Der findes flere forskellige nationale og internationale crowdfunding platforme. 

 • InvestorGate

  InvestorGate er en gratis matchmaking site for virksomheder/iværksættere, der søger investorer og omvendt. 

  Læs mere på InvestorGates hjemmeside.

 • Fundraising.how

  Fundraising.how's legatlister henvender sig blandt andet til iværksættere, som har brug for kapital for at kunne videreudvikle sit produkt eller skalere deres virksomhed.

  Læs mere på Fundraising.how's hjemmeside.

Sidst opdateret: