Har du behov for hjælp til udvikling og test af din prototype? Vejle Erhverv tilbyder test- og værkstedsfaciliteter, hvor du kan udvikle og teste din prototype.

FabLab er godkendt af FabFoundation og drives af Vejle Erhverv.

Der samarbejdes med digitale værksteder globalt om at give adgang til nyeste produktionsteknologi og hjælpe brugerne til at dele deres ideer, så de kan blive til stærke design koncepter og forretningsmuligheder.

Fablab er et kreativt, højteknologisk prototypeværksted, hvor du kan omsætte idéer og projekter til fysisk form via 3D tegneprogrammer og software. Værkstedet stiller følgende teknologier til rådighed: Vinylskærer, laserskærer, 3D-printer, 3D-scanner, Shop-bot CNC-fræser, broderi maskine og diverse elektronisk udstyr.

Gratis sparring til iværksættere og virksomheder:

FabAdvice er et gratis tilbud til iværksættere og virksomheder, som ønsker faglig sparring på konkrete idéer, projekter eller produkter.

Det foregår hver torsdag mellem kl. 09.00-12.00, så kig forbi, hvis du har spørgsmål til hvordan du bedst udformer din prototype, vælger materialer, maskiner el. lign. Som udgangspunkt indgår der ikke brug af teknologier eller maskiner i forbindelse med sparringen. 

Læs mere om FabLab på www.spinderihallerne.dk/fablab.

Sidst opdateret: