Vejle Kommunes byråd ønsker at holde hånden under det lokale erhvervsliv under Corona-virussen og har derfor besluttet at fremrykke en lang række bygge- og anlægsopgaver.

Der er tale om mindre og mellemstore opgaver, som vi gerne ser løst af lokale håndværkere og entreprenører, så vi understøtter fortsat fremgang og beskæftigelse i denne vigtige branche. Det er vores intention, at opgaverne kan gennemføres allerede i år. 

Ønsker du at komme i betragtning til opgaver, skal du tilmelde dig håndværkerlisten. Du er også velkommen til at sende en mail med en kort virksomhedspræsentation til internbyg@vejle.dk

Anlægsprojekter

 • Anlægsopgaver udbudt april 2020

  Hent listen over anlægsprojekter som excel-fil. 

  1. Trafiksikkerhedstiltag ved Hvejselvej, Hvejsel. Projektet indeholder vejbump med tilhørende anlæg og skilte. Udbydes i underhåndsbud. Interesserede anlægsentreprenører kan sende en mail til maasa@vejle.dk.

  2. Venstresvingsbane ved Hesselballe. Projektet indeholder en vejudvidelse og etablering af venstresvingsbane. Udbydes i indbudt licitation. Interesserede anlægsentreprenører kan sende en mail til maasa@vejle.dk.

  3. Cykelsti ved EXXIT59, Vejle Nord. Projektet indeholder etablering af ca. 400 m dobbeltrettet cykelsti og cykelparkering. Udbydes i indbudt licitation. Interesserede anlægsentreprenører kan sende en mail til jokma@vejle.dk.

  4. Cykelsti ved Grundet Bygade, Vejle. Projektet indeholder etablering af ca. 350 m enkeltrettet cykelsti. Udbydes i indbudt licitation. Interesserede anlægsentreprenører kan sende en mail til jokma@vejle.dk.

  5. Byggemodning af 29 parceller i Grejs med tilhørende stamvej. Udbydes i indbudt licitation. Interesserede anlægsentreprenører kan sende en mail til carfr@vejle.dk.

  6. Trafiksikkerhedstiltag ved Aftensang, Egtved. Ændring af T-kryds og etablering af kort cykelsti. Udbydes i underhåndsbud. Interesserede anlægsentreprenører kan sende en mail til mhoha@vejle.dk.

  7. Rekreativetiltag ved klimaprojekt ved boldbaner Horsensvej/Østerbrogade, Vejle. Der etableres stier, belysning og forskelligt inventar. Udbydes i indbudt licitation. Interesserede anlægsentreprenører kan sende en mail til maasa@vejle.dk.

  8. Sideflytning af Tirsbækvej, Vejle. Projektet omhandler en sideflytning af Tirsbækvej over ca. 40 m. Udbydes i underhåndsbud. Interesserede anlægsentreprenører kan sende en mail til clwpe@vejle.dk

  9. Byggemodning ved Planetbyen Vest. Stamvej og 18 parceller. Udbydes i indbudt licitation. Interesserede anlægsentreprenører kan sende en mail til carfr@vejle.dk.

   

Byggeopgaver

Sidst opdateret: