Vandel er en aktiv landsby med hele verden som nabo og med masser af initiativ og godt samvær – og naturen lige udenfor døren

Velkommen til Vandel!
Mølleparken nye byggegrunde
Randbøl Hede
Motionsstien
Naturen ved Vandel

Vandel ligger i Vejle Kommune - 18 min. fra Vejle og 8 min. fra Billund. Indenfor 1 times kørsel har du adgang til mere end en halv million jobmuligheder.

Vi har dygtige dagplejere, en dejlig børnehave og en god skole. Børnehaven og skolen indgår i en landsbyordning, som bl.a. sikrer et meget tæt samarbejde mellem daginstitution og skole.

Vandel Idrætshal ligger ved siden af skolen. Firehøje Idrætsforening er en meget aktiv idrætsforening, som har slået sig sammen med de nærmeste landsbyer.

Der er kort afstand til flere naturskønne områder, hvis man fx holder af cykling eller lange traveture – bl.a. langs den ca. 7 km lange hjertesti med indlagte aktivitetsmuligheder.

Butikker, spisesteder og eget lægehus

Vi har en flot og velfungerende Dagli’Brugs med tankstation og vaskehal. Vi har endda lægehus, grillbar, kro, efterskole, frisør, el-installatør, maler, mekaniker, undervognscenter og et Egnsmuseum hvor man kan blive meget klogere på byens historie som for en stor del er forbundet med flyvepladsen.

Flyvepladsen var i mange år NATO base, men i dag er forvandlet til Vandel Erhvervspark, og det gigantiske område byder på mange forskellige erhverv og events. Her er et af Nordens største solcelleanlæg under opbygning, og du finder også en af Europas bedste gokartbaner.

I byen har vi en aktiv borgerforening med fokus på sociale arrangementer og et udviklingsråd, som på tværs af foreninger, arbejder for byens videre udvikling.

Vil du bo i Vandel, får du det dobbelte for det halve!

Der er dejlige boliger til salg i byen og attraktive og billige byggegrunde (200.000-240.000 kr.). Endvidere er der attraktive erhvervsgrunde med gode tilkørselsforhold.

Kom en tur til Vandel og kig - I skal være så velkomne!

Vil du høre mere om livet i Vandel, så er du velkommen til at kontakte Hanne fra Vandel Udviklingsråd:

Hanne Damgaard Hansen Sekretær Vandel Udviklingsråd
Send e-mail telefon 30 22 54 74
Sidst opdateret: