Afbrændingsforbud i alle landets kommuner (Use of open fire is banned in all of Denmark)


Læs her hvad du må - og bestemt ikke må (find out what this means e.g. for usage of a barbeque grill)

Vækst­barometer

Vækstbarometeret er et forsøg på at give et billede af den aktuelle vækst og udvikling indenfor de sidste par år i Vejle sammenlignet med nabokommunerne og på landsplan, hvor det er muligt. Barometeret består af en række udvalgte indikatorer indenfor befolkning, erhverv og arbejdsmarked.

Vækstbarometer marts 2018 

Higlight 1 - vækstbarometer marts 2018 Antallet af arbejdspladser baseres på den positive udvikling i privat handel og service, bygge og anlæg og industri.
Higlight 2 - vækstbarometer marts 2018 Borgerne i Vejle tjener godt og kommunen ligger øverst som højindkomstkommune.
Highlight 3 - vækstbarometer marts 2018 Ledigheden er på et meget lavt niveau hos selvstændige, FOA-medlemmer og funktionærer og ledere.
Higlight 4 - vækstbarometer marts 2018 Vejle har et godt erhvervsklima og er vokset med 1.399 nye virksomheder det seneste år.
Higlight 5 - vækstbarometer marts 2018 Markant fald i antallet af ledige boliger – I øjeblikket er ungdomsboliger på 0,0 %.

Årets første vækstbarometer viser, at den positive udvikling fortsætter.
Vejle Kommune er i vækst og fremgang

Vi bliver flere og flere i Vejle med næsten 100 nye indbyggere om året. Ledighedsprocenten er lav, og indkomstniveauet er højt. Vejle er også attraktiv for erhvervslivet med mange nye virksomheder, der flytter til kommunen.

Læs vækstbarometer her

  • Marina Vestergaard Christensen

    Erhvervspolitisk konsulent

    Send e-mail
    mobil 29 74 65 33
Sidst opdateret: 12. marts 2018