Tirsdag den 2. maj begynder Vejdirektoratet at gøre det nye vejanlæg færdigt omkring Ejgil Jensens Vej ved Posthusgrunden. Der vil være vejarbejde i aften- og nattetimerne frem til den 17. maj, og du kan forvente forsinket trafik i arbejdsperioden.

På tirsdag går Vejdirektoratet i gang med sidste fase af anlægsarbejdet omkring Posthusgrunden.

Der vil i løbet af perioden blive fræset, rettet op og lagt ny asfalt og striber på Fredericiavej, Damhaven samt dele af Koldingvej og Ejgil Jensens Vej. Det kan i perioder betyde både støj og støv for dig, der bor tæt på området.

Bor du i området, modtager du et brev i din e-boks.

Sådan arbejder Vejdirektoratet

Vejdirektoratet udfører arbejdet i aften- og nattetimerne, fra kl. 21-06, i perioden 2. maj til 17. maj, og det vil få konsekvenser for afviklingen af trafikken gennem byen. I dagtimerne flyder trafikken normalt.

Sådan forholder du dig som bilist

Du kan stadig køre i bil i både vest- og østgående retning på Fredericiavej, dog kun med et spor i hver retning fra Toldbodvej til Enghavevej. Til gengæld bliver sidevejene på strækningen spærret i aften- og nattetimerne – heriblandt Ejgil Jensens Vej og Koldingvej. 
Samtidig spærres trafikken ind mod anlægsområdet fra Toldbodvej og Enghavevej. Du kan følge anvisningerne på de opsatte skilte, som dirigerer dig uden om vejarbejdet.

Sådan forholder du dig som buspassager

Når Ejgil Jensens Vej og Koldingvej lukkes, bliver følgende busser påvirket: Rute 4 (i retning Grønlandsvej), 9, 43, 103, 111, 143, 204 og 900x. Vi anbefaler dig at holde dig orienteret hos Sydtrafik og på informationstavlerne ved Vejle Trafikcenter.

Sådan forholder du dig som gående og cyklende

Gående og cyklende har fortsat adgang langs Fredericiavej og arbejdsområdet og vil stadig kunne krydse vejen ved Sønderbrogade.

Vi beklager for generne

Vi ved, at arbejdet vil betyde forsinkelser og gener både for dig som trafikant og dig som nærmeste beboere til arbejdet, og vi beklager meget ulejligheden.

Hold øje på Trafikinfo

På Vejdirektoratets trafikkort kan du altid holde sig opdateret om den aktuelle situation på statsvejene og få viden om restriktioner for trafikken, konkrete vejarbejder og øvrige trafikmeldinger. Læs mere på trafikinfo.dk

Kontaktoplysninger

 • Under arbejdets udførelse

  • Vejdirektoratets Trafikcenter: 80 20 20 60
  • Vejdirektoratets Tilsyn og entrepriseledelse Morten Friis. MOFR@vd.dk Mobil 2546 2319
  • Asfaltentreprenør hos PEAP, Jan G. Lundberg mobil 2968 6744
 • I dagtimerne

  • Projektleder Sonja Petersen, Vejdirektoratet, sop@vd.dk, tlf.: 72 44 27 83
  • Vejdirektoratets pressetelefon: 51 83 33 93
Sidst opdateret: