Læs om corona - ekstra test i Give under cykelløbet


Læs mere om corona her / Information in English

Mikropol.dk

De gode historier fra erhvervslivet i hele Vejle området finder du på nyheds sitet Mikropol.dk.

På Mikropol.dk finder du erhvervsnyheder til erhvervslivet, om erhvervslivet og for erhvervslivet. Om virksomheder, detailhandel, turisme, uddannelsesinstitutioner og Vejle Kommune.

Områder, der på hver sin måde bidrager til et stærkt fællesskab, der styrker vores ønske om vækst og udvikling i hele Vejle-området.

Alle er velkommen til at bidrage med input på Mikropol.

Har du en god historier, så kontakt kommunikationskonsulent Jesper Lilleris, mikropol@vejle.dk, 23 49 94 66.

Bestil nyhedsbrevet her

Du kan også følge Mikropol på de sociale medier.

 

Seneste nyheder på Mikropol.dk

 • Unikt partnerskab skaber mulighed for 400 it-universitetsstuderende i Vejle

  IT-Universitetet, AI Innovation House/DANDY Business Park og Vejle Kommune har underskrevet en hensigtserklæring om at søge politisk opbakning til at etablere en campus i DANDY Business Park. Det vil skabe mulighed for at udbyde 400 nye it-uddannelsespladser årligt. The post Unikt partnerskab skaber mulighed for 400 it-universitetsstuderende i Vejle appeared first on Mikropol.

 • Teknologiforståelse: Elevernes nysgerrighed skal vækkes

  De første pionerer fra FabLab@school uddannelsen er på vej ud i klasserne med nye kompetencer inden for teknologiforståelse. Og det er der stor brug for, mener tidligere formand for Lærerkommissionen: “Nye gode ideer må ikke bremses af gamle vaner” The post Teknologiforståelse: Elevernes nysgerrighed skal vækkes appeared first on Mikropol.

 • Nordhuset – Et nyt rådgiverhus i Vejle

  Bank, revisor, advokat, forsikring og mægler – alt sammen under samme tag. Det er virkeligheden i BS Invests nyindviede rådgiverhus. Flere af de nye lejere er flyttet nord for Vejles bakker efter årtier i Vejle by. The post Nordhuset – Et nyt rådgiverhus i Vejle appeared first on Mikropol.

 • Historisk stærkt felt til DM i landevejscykling

  Torsdag den 17. juni starter DM i landevejscykling i Give og Danmarks hårdeste cykelterræn danner den spektakulære ramme, når landets bedste cykelryttere dyster om den eftertragtede dannebrogstrikot. The post Historisk stærkt felt til DM i landevejscykling appeared first on Mikropol.

 • Designbureauet Urbanistas flyttede fra København til Vejle: Fællesskab og unikke iværksættermiljøer gjorde forskellen

  Vejle Kommunes brede vifte af specialiserede iværksættermiljøer tiltrækker mange nye virksomheder: “Iværksættermiljøer og fællesskab betyder meget - særligt når man lander i en ny by”, fortæller tilflyttervirksomhed. The post Designbureauet Urbanistas flyttede fra København til Vejle: Fællesskab og unikke iværksættermiljøer gjorde forskellen appeared first on Mikropol.

Sidst opdateret: 07. oktober 2019