Antallet af smittede med corona stiger - læs mere om bl.a. test


Læs mere her - Information about coronavirus/Covid19

Mikropol.dk

De gode historier fra erhvervslivet i hele Vejle området finder du på nyheds sitet Mikropol.dk.

På Mikropol.dk finder du erhvervsnyheder til erhvervslivet, om erhvervslivet og for erhvervslivet. Om virksomheder, detailhandel, turisme, uddannelsesinstitutioner og Vejle Kommune.

Områder, der på hver sin måde bidrager til et stærkt fællesskab, der styrker vores ønske om vækst og udvikling i hele Vejle-området.

Alle er velkommen til at bidrage med input på Mikropol.

Har du en god historier, så kontakt kommunikationskonsulent Jesper Lilleris, mikropol@vejle.dk, 23 49 94 66.

Bestil nyhedsbrevet her

Du kan også følge Mikropol på de sociale medier.

 

Seneste nyheder på Mikropol.dk

 • Finalisterne til årets rummelige virksomhed 2020 er fundet

  I 2019 var DGI Huset Vejle nomineret til prisen. Nu er finalisterne til årets rummelige virksomhed og årets mentor 2020 udpeget, og vinderen kåres ved en virtuel prisuddeling i november. The post Finalisterne til årets rummelige virksomhed 2020 er fundet appeared first on Mikropol.

 • Et afgørende spadestik for trafikken mod Billund

  Den har været mere end 20 år undervejs. Der er tænkt både hensynet til naboer, bløde trafikanter og sjældne dyrearter ind i planlægningen. Og på sigt vil vejen blive en vigtig færdselsåre for trafikken mellem Billund og den jyske østkyst. The post Et afgørende spadestik for trafikken mod Billund appeared first on Mikropol.

 • Dragehaven i Vejle får donation på 250.000 kroner til makeover

  Dragehaven skal have en makeover og forvandles til et grønt område, hvor byens beboere har lyst til at mødes på tværs af alder, etnicitet og social baggrund. Det sker, fordi Dragehaven i Vejles Vestby netop har modtaget en donation på 250.000 kroner fra Salling Fondene. The post Dragehaven i Vejle får donation på 250.000 kroner til makeover appeared first on Mikropol.

 • Kartoffelprisen 2020 sætter kreativiteten i centrum

  Culinary Institute by VejleErhverv i Food Innovation House er vært for Kartoffelprisen 2020, og kokkekonkurrencen med den traditionelle knold i centrum kan følges via livestreaming på Facebook. The post Kartoffelprisen 2020 sætter kreativiteten i centrum appeared first on Mikropol.

 • Klimaudvalg vil udvikle plan for grøn bilisme

  Hvordan kommer der flere lade-stationer i bybilledet, og hvordan ser en grøn mobilitetsplan ud? Vejle Kommunes Klimaudvalg har bedt forvaltningen om at finde svar på disse store og vigtige spørgsmål. The post Klimaudvalg vil udvikle plan for grøn bilisme appeared first on Mikropol.

Sidst opdateret: 07. oktober 2019