Mikropol.dk

De gode historier fra erhvervslivet i hele Vejle området finder du på nyheds sitet Mikropol.dk.

På Mikropol.dk finder du erhvervsnyheder til erhvervslivet, om erhvervslivet og for erhvervslivet. Om virksomheder, detailhandel, turisme, uddannelsesinstitutioner og Vejle Kommune.

Områder, der på hver sin måde bidrager til et stærkt fællesskab, der styrker vores ønske om vækst og udvikling i hele Vejle-området.

Alle er velkommen til at bidrage med input på Mikropol.

Har du en god historier, så kontakt kommunikationskonsulent Jesper Lilleris, mikropol@vejle.dk, 23 49 94 66.

Bestil nyhedsbrevet her

Du kan også følge Mikropol på de sociale medier.

 

Seneste nyheder på Mikropol.dk

 • Kommuner vil gå sammen om at tiltrække turister

  Billund, Kolding og Vejle kommuner arbejder på at etablere et fælles destinationssamarbejde inden for turisme. Konsolideringen skal medvirke til, at de tre kommuner kan deltage i den internationale konkurrence om turisterne, og at turismeerhvervet forsat kan bidrage til at skabe vækst og oplevelser i Danmark. The post Kommuner vil gå sammen om at tiltrække turister appeared first on Mikropol.

 • Oplevelsescenter satser på internationale gæster

  Corona svækker turismen, men i Jelling har man fået øjnene op for, at der findes masser af internationale i Danmark med fast bopæl. Dem vil Kongernes Jelling nu i samarbejde med ”HowtoDenmark” lokke til. The post Oplevelsescenter satser på internationale gæster appeared first on Mikropol.

 • Corona disruptede arbejdstiden – KKI Plast har indført 3 dages arbejdsuge

  Tredages arbejdsuge er blevet virkelighed hos KKI Plast. Stigende effektivitet og arbejdsglæde er blandt erfaringerne. The post Corona disruptede arbejdstiden – KKI Plast har indført 3 dages arbejdsuge appeared first on Mikropol.

 • Vejle med i aftale om grøn kollektiv trafik

  Vejle er en af de seks kommuner, som transportminister Benny Engelbrecht har indgået klimasamarbejdsaftale med om den grønne transport. The post Vejle med i aftale om grøn kollektiv trafik appeared first on Mikropol.

 • Nu kører Vejles shuttlebus igen gratis til områdets turistattraktioner

  Rute 219 er igen klar til at fragte turister nemt og gratis til og fra områdets turistattraktioner. Første tur er lørdag den 27. juni fra Vejle Trafikcenter. The post Nu kører Vejles shuttlebus igen gratis til områdets turistattraktioner appeared first on Mikropol.

Sidst opdateret: 07. oktober 2019