De gode historier fra erhvervslivet i hele Vejle området finder du på nyheds sitet Mikropol.dk.

På Mikropol.dk finder du erhvervsnyheder til erhvervslivet, om erhvervslivet og for erhvervslivet. Om virksomheder, detailhandel, turisme, uddannelsesinstitutioner og Vejle Kommune.

Områder, der på hver sin måde bidrager til et stærkt fællesskab, der styrker vores ønske om vækst og udvikling i hele Vejle-området.

Alle er velkommen til at bidrage med input på Mikropol.

Har du en god historier, så kontakt kommunikationskonsulent Jesper Lilleris, mikropol@vejle.dk, 23 49 94 66.

Bestil nyhedsbrevet her

Du kan også følge Mikropol på de sociale medier.

 

Seneste nyheder på Mikropol.dk

 • Too Good To Go vil redde overskudsmad fra sportevents med start i Trekantområdet

  Too Good To Gos madspildskoncept til sportevents får premiere til Grejsdalsløbet og den nye Grupetto Festival i Vejle fra den 17.-19. september. The post Too Good To Go vil redde overskudsmad fra sportevents med start i Trekantområdet appeared first on Mikropol.

 • Den korteste vej fra idé til produkt er gennem FabLab

  FabLab Spinderihallerne giver iværksættere mulighed for hurtigt at omsætte deres idé til en prototype. The post Den korteste vej fra idé til produkt er gennem FabLab appeared first on Mikropol.

 • Stor succes med obligatorisk erhvervspraktik i Vejle

  Vejle er en af de få kommuner, der har indført obligatorisk erhvervspraktik i 8. klasse. Erhvervspraktikken har åbnet de unges øjne for andre uddannelser end de traditionelle. The post Stor succes med obligatorisk erhvervspraktik i Vejle appeared first on Mikropol.

 • Vejle træder op den store klinge: Cykelløb, Tour de France-nørderi og festival i samme weekend

  Der bliver ikke sparet på cykelfesten i Vejle. Oven på en dramatisk kongeetape til PostNord Danmark Rundt kan cykelinteresserede nu se frem til to cykelevents i samme weekend – endda med besøg af nogle af cykelsportens stjerner. The post Vejle træder op den store klinge: Cykelløb, Tour de France-nørderi og festival i samme weekend appeared first on Mikropol.

 • Nu bliver det nemt at opleve naturen

  Om et par år får hele Danmark et nyt rekreativt netværk, som gør det nemt at komme rundt i naturen på cykel og til fods. I Vejle er processen allerede i fuld gang. The post Nu bliver det nemt at opleve naturen appeared first on Mikropol.

Sidst opdateret: