De gode historier fra erhvervslivet i hele Vejle området finder du på nyheds sitet Mikropol.dk.

På Mikropol.dk finder du erhvervsnyheder til erhvervslivet, om erhvervslivet og for erhvervslivet. Om virksomheder, detailhandel, turisme, uddannelsesinstitutioner og Vejle Kommune.

Områder, der på hver sin måde bidrager til et stærkt fællesskab, der styrker vores ønske om vækst og udvikling i hele Vejle-området.

Alle er velkommen til at bidrage med input på Mikropol.

Har du en god historier, så kontakt kommunikationskonsulent Jesper Lilleris, mikropol@vejle.dk, 23 49 94 66.

Bestil nyhedsbrevet her

Du kan også følge Mikropol på de sociale medier.

 

Seneste nyheder på Mikropol.dk

 • Ny kortlægning peger på cirkulær økonomi som vejen til klimareduktion

  Det samlede CO2-regnskab i Vejle Kommune har potentiale til at blive reduceret betydeligt ved at genbruge og genanvende affald fra byggepladser, genbrugspladser og industrien til nye byggeprojekter, viser ny kortlægning, der samtidig slår fast, at cirkulært byggeri er en vigtig brik for at nå klimamålene. The post Ny kortlægning peger på cirkulær økonomi som vejen til klimareduktion appeared first on Mikropol.

 • REMA1000 i Børkop er årets rummelige virksomhed 2021

  REMA1000 i Børkop blev kåret som årets rummelige virksomhed i Vejle Kommune 2021, mens Geert Krogsgaard fra Elektro-Isola løb med titlen som årets mentor, da priserne blev uddelt i Spinderihallerne. The post REMA1000 i Børkop er årets rummelige virksomhed 2021 appeared first on Mikropol.

 • Food Innovation House i Vejle er valgt som hub til den nationale fødevareklynge

  Food Innovation House i DANDY Business Park i Vejle, er udpeget som et af tre nye hubs af Food & Bio Cluster Denmark, den nationale klyngeorganisation. The post Food Innovation House i Vejle er valgt som hub til den nationale fødevareklynge appeared first on Mikropol.

 • Tennisturnering i Vejle skabte omsætning til turisterhvervet

  I juli løb den internationale tennisturnering ITF World Tennis Tour af stablen i Vejle. Turneringen blev ikke kun en sportslig succes - for kommunens hoteller og overnatningssteder blev turneringen også et økonomisk servees. The post Tennisturnering i Vejle skabte omsætning til turisterhvervet appeared first on Mikropol.

 • Finalisterne til årets rummelige virksomhed 2021 er fundet

  Årets rummelige virksomhed og årets mentor kåres ved en prisuddeling i slutningen af november. Nu er de fem finalister i hver kategori fundet. The post Finalisterne til årets rummelige virksomhed 2021 er fundet appeared first on Mikropol.

Sidst opdateret: