De gode historier fra erhvervslivet i hele Vejle området finder du på nyheds sitet Mikropol.dk.

På Mikropol.dk finder du erhvervsnyheder til erhvervslivet, om erhvervslivet og for erhvervslivet. Om virksomheder, detailhandel, turisme, uddannelsesinstitutioner og Vejle Kommune.

Områder, der på hver sin måde bidrager til et stærkt fællesskab, der styrker vores ønske om vækst og udvikling i hele Vejle-området.

Alle er velkommen til at bidrage med input på Mikropol.

Har du en god historier, så kontakt kommunikationskonsulent Jesper Lilleris, mikropol@vejle.dk, 23 49 94 66.

Bestil nyhedsbrevet her

Du kan også følge Mikropol på de sociale medier.

 

Seneste nyheder på Mikropol.dk

 • Erhvervslivet i Vejle varmede op til Tour de France

  Tour de France-stemningen var tæt, da over 300 erhvervsfolk fra Vejle mødtes til forårskur på Vingsted Hotel & Konferencecenter. Den danske ambassadør i Frankrig kaldte det et rygklap til Vejle, at Tour-organisationen har valgt at lægge en etape her. The post Erhvervslivet i Vejle varmede op til Tour de France appeared first on Mikropol.

 • Erhvervslivet i Vejle inviteres til forårskur med Tour de France-tema

  Den 22. marts samles erhvervslivet i Vejle Kommune til forårskur med Tour de France-tema. Hovedtaler er den danske ambassadør i Frankrig, Michael Starbæk Christensen. The post Erhvervslivet i Vejle inviteres til forårskur med Tour de France-tema appeared first on Mikropol.

 • Styrket fokus på handicapindsatsen i Jobcenter Vejle

  Vejle Kommunes Arbejdsmarkedsforum står bag et nyt tiltag, der skal hjælpe personer med handicap i arbejde. En såkaldt "ambassadør", skal uddybe kendskabet til, hvilke muligheder der er for at ansætte personer med funktionsnedsættelser. The post Styrket fokus på handicapindsatsen i Jobcenter Vejle appeared first on Mikropol.

 • Vækstværk Vejle vil bane vejen for bæredygtig vækst i industrien

  Vækstværk Vejle har indgået samarbejde med BusinessVejle om fagligt netværk for produktionsvirksomheder, der skal inspirere og styrke samarbejder der leder til udvikling og vækst i virksomhederne. The post Vækstværk Vejle vil bane vejen for bæredygtig vækst i industrien appeared first on Mikropol.

 • 2021 sprængte alle rammer: Befolkningstal voksede med 2079 personer

  Alene i Vejle by voksede indbyggertallet med mere end 1500 personer, mens byer som Skibet, Børkop og Ny Højen også voksede flot. The post 2021 sprængte alle rammer: Befolkningstal voksede med 2079 personer appeared first on Mikropol.

Sidst opdateret: