Mange smittede med corona - læs bl.a. om restriktioner til og med 7. februar og 28. februar og vaccinationer.


Læs mere her - Information about coronavirus/Covid19

Mikropol.dk

De gode historier fra erhvervslivet i hele Vejle området finder du på nyheds sitet Mikropol.dk.

På Mikropol.dk finder du erhvervsnyheder til erhvervslivet, om erhvervslivet og for erhvervslivet. Om virksomheder, detailhandel, turisme, uddannelsesinstitutioner og Vejle Kommune.

Områder, der på hver sin måde bidrager til et stærkt fællesskab, der styrker vores ønske om vækst og udvikling i hele Vejle-området.

Alle er velkommen til at bidrage med input på Mikropol.

Har du en god historier, så kontakt kommunikationskonsulent Jesper Lilleris, mikropol@vejle.dk, 23 49 94 66.

Bestil nyhedsbrevet her

Du kan også følge Mikropol på de sociale medier.

 

Seneste nyheder på Mikropol.dk

 • Vejle Kommune solgte mere end 50.000 m2 erhvervsjord i 2020

  Kommunen har især solgt erhvervsjord på Dyrskuevej i Give, hvor der efterhånden er få ledige byggefelter tilbage. The post Vejle Kommune solgte mere end 50.000 m2 erhvervsjord i 2020 appeared first on Mikropol.

 • Der var rift om byggegrunde i 2020

  Vejle Kommunes samlede salg af nye grunde til parcelhuse nærmede sig i 2020 niveauet fra nogle af kommunens bedste grundsalgs-år. The post Der var rift om byggegrunde i 2020 appeared first on Mikropol.

 • Hands-on Mikrofonden investerer i it-virksomheden SignIt.dk

  Da Hands-on Mikrofonden og it-virksomheden SignIt.dk kort før jul skrev under på en aftale om en investering og et samarbejde, foregik det naturligvis med NemID, da det netop er en platform til at administrere aftaler og underskrive dokumenter digitalt, som SignIt.dk leverer. The post Hands-on Mikrofonden investerer i it-virksomheden SignIt.dk appeared first on Mikropol.

 • Nytårskur for erhvervslivet 2021: Vejle klar til et stærkt comeback

  Et stærkt hold lokale erhvervsfolk var inviteret til en snak om de muligheder og begrænsninger, der venter i det nye år. Og erhvervslivet i Vejle Kommune er klar til 2021. The post Nytårskur for erhvervslivet 2021: Vejle klar til et stærkt comeback appeared first on Mikropol.

 • Vejle vokset med 1571 borgere på et år – runder 117.000 indbyggere

  Det kan godt være, at coronaen har indskrænket vores bevægelsesfrihed i 2020. Men den har ikke forhindret folk i at flytte til nye egne af Danmark. Og rigtig mange har valgt Vejle-området. The post Vejle vokset med 1571 borgere på et år – runder 117.000 indbyggere appeared first on Mikropol.

Sidst opdateret: 07. oktober 2019