Mikropol.dk

De gode historier fra erhvervslivet i hele Vejle området finder du på nyheds sitet Mikropol.dk.

På Mikropol.dk finder du erhvervsnyheder til erhvervslivet, om erhvervslivet og for erhvervslivet. Om virksomheder, detailhandel, turisme, uddannelsesinstitutioner og Vejle Kommune.

Områder, der på hver sin måde bidrager til et stærkt fællesskab, der styrker vores ønske om vækst og udvikling i hele Vejle-området.

Alle er velkommen til at bidrage med input på Mikropol.

Har du en god historier, så kontakt kommunikationskonsulent Jesper Lilleris, mikropol@vejle.dk, 23 49 94 66.

Bestil nyhedsbrevet her

Du kan også følge Mikropol på de sociale medier.

 

Seneste nyheder på Mikropol.dk

 • ​Industriens Uge sætter fokus på attraktive karriereveje

  For fjerde år i træk er Trekantområdets virksomheder, uddannelsesinstitutioner og kommuner i uge 44 værter for Industriens Uge. Og der er arrangementer for både skoleelever og CEOs. The post ​Industriens Uge sætter fokus på attraktive karriereveje appeared first on Mikropol - Nyt fra Vejles erhvervsliv og uddannelsesinstitutioner.

 • Delegation fra Vejle besøger Sydkorea

  Søndag i efterårsferien tager en delegation fra Vejle på studietur til Sydkorea for at hente masser af inspiration og læring på en række områder. Delegationen består af 13 erhvervsfolk, Økonomiudvalget og embedsmænd. The post Delegation fra Vejle besøger Sydkorea appeared first on Mikropol - Nyt fra Vejles erhvervsliv og uddannelsesinstitutioner.

 • Budgetforlig i Vejle giver flere penge til velfærd – og styrker klimaindsatsen

  Alle partier i Vejle Byråd står bag budgetforliget for 2020-2023. The post Budgetforlig i Vejle giver flere penge til velfærd – og styrker klimaindsatsen appeared first on Mikropol - Nyt fra Vejles erhvervsliv og uddannelsesinstitutioner.

 • Mød din nye medarbejder på Matchdag i Vejle 30. oktober

  Den 30. oktober er der Matchdag i Spinderihallerne, hvor arbejdsgivere og ledige kan finde hinanden. Igen i år er Meldgaard Miljø blandt dem, der dukker op for at møde mulige kandidater. The post Mød din nye medarbejder på Matchdag i Vejle 30. oktober appeared first on Mikropol - Nyt fra Vejles erhvervsliv og uddannelsesinstitutioner.

 • – Vi kan vise flere nuancer af vores virksomhed med LinkedIn

  Halvdelen af danske virksomheder finder nye medarbejdere via sociale medier. I Vejle har flere virksomheder gode erfaringer med det erhvervsorienterede netværkssite LinkedIn. The post – Vi kan vise flere nuancer af vores virksomhed med LinkedIn appeared first on Mikropol - Nyt fra Vejles erhvervsliv og uddannelsesinstitutioner.

Sidst opdateret: 07. oktober 2019