17. februar kl. 4: Oversvømmelser overstået

Næsten alle veje farbare inden morgentrafikken. Containere stilles op til brugte sandsække.
Læs mere

Mikropol.dk

De gode historier fra erhvervslivet i hele Vejle området finder du på nyheds sitet Mikropol.dk.

På Mikropol.dk finder du erhvervsnyheder til erhvervslivet, om erhvervslivet og for erhvervslivet. Om virksomheder, detailhandel, turisme, uddannelsesinstitutioner og Vejle Kommune.

Områder, der på hver sin måde bidrager til et stærkt fællesskab, der styrker vores ønske om vækst og udvikling i hele Vejle-området.

Alle er velkommen til at bidrage med input på Mikropol.

Har du en god historier, så kontakt kommunikationskonsulent Jesper Lilleris, mikropol@vejle.dk, 23 49 94 66.

Bestil nyhedsbrevet her

Du kan også følge Mikropol på de sociale medier.

 

Seneste nyheder på Mikropol.dk

 • Judo-kast skal åbne Solens Rige for erhvervslivet

  EliteVejle arbejder målrettet på, at sportsbegivenheder som judo-stævnet Matsumae Cup skal åbne døre til erhvervslivet - og forbindelsen til judoens oprindelsesland Japan er allerede varm. The post Judo-kast skal åbne Solens Rige for erhvervslivet appeared first on Mikropol.

 • Tour de France etapestart lukker Vejle

  Afviklingen af 3. etape i Tour de France 2021 betyder, at specielt Vejle Havn og Vejle centrum vil være lukket for al trafik i en længere periode. Også strækningen langs ruten vil være lukket. The post Tour de France etapestart lukker Vejle appeared first on Mikropol.

 • Galleri: De danske Tour de France-etaper offentliggjort på Munkebjerg

  Se billederne fra pressemødet, hvor de tre danske etaper i Tour de France 2021 blev offentliggjort på Munkebjerg Hotel i Vejle. The post Galleri: De danske Tour de France-etaper offentliggjort på Munkebjerg appeared first on Mikropol.

 • Tour de France kommer til Vejle to gange

  Smuk og publikumsvenlig Vejle-etape med spektakulær bakkespurt på Koldingvej og historiefortælling i Jelling. The post Tour de France kommer til Vejle to gange appeared first on Mikropol.

 • Video: Se Rolf & Ritters analyse af Vejles Tour-etape

  Det kendte kommentatorpar har prøvekørt de danske Tour de France-ruter. Se deres analyse af 3. etape, der starter i Vejle og slutter i Sønderborg. The post Video: Se Rolf & Ritters analyse af Vejles Tour-etape appeared first on Mikropol.

Sidst opdateret: 07. oktober 2019