Corona - bl.a. om vaccinationer og test. Nu 13 steder du kan blive testet i Vejle og centerbyer med flere....


Læs mere om corona her / Information in English

Mikropol.dk

De gode historier fra erhvervslivet i hele Vejle området finder du på nyheds sitet Mikropol.dk.

På Mikropol.dk finder du erhvervsnyheder til erhvervslivet, om erhvervslivet og for erhvervslivet. Om virksomheder, detailhandel, turisme, uddannelsesinstitutioner og Vejle Kommune.

Områder, der på hver sin måde bidrager til et stærkt fællesskab, der styrker vores ønske om vækst og udvikling i hele Vejle-området.

Alle er velkommen til at bidrage med input på Mikropol.

Har du en god historier, så kontakt kommunikationskonsulent Jesper Lilleris, mikropol@vejle.dk, 23 49 94 66.

Bestil nyhedsbrevet her

Du kan også følge Mikropol på de sociale medier.

 

Seneste nyheder på Mikropol.dk

 • Nyt Vejle-firma skal hjælpe Schmeichel og Eriksen til EM

  Virksomheden CogniTech, der holder til i AI Innovation House, skal sammen med IBM Danmark sørge for at fodboldlandsholdet analyserer modstanderne bedre med data, der får sejren i land. The post Nyt Vejle-firma skal hjælpe Schmeichel og Eriksen til EM appeared first on Mikropol.

 • – Digitaliseringens største udfordring ligger mellem ørerne på erhvervslivets top

  Skal erhvervslivet omfavne digitaliseringen kræver det, at ejere og ledere får hævet deres digitale forestillingsevne. Sådan lød det for nylig i en paneldebat arrangeret af Vejle Kommune og AI Innovation House. Se paneldebatten her. The post – Digitaliseringens største udfordring ligger mellem ørerne på erhvervslivets top appeared first on Mikropol.

 • Engelsholm-forstander efter 10 år: Der er intet sted, jeg hellere vil være

  Det er 10 år siden, Jakob Bonderup blev ansat som forstander på Engelsholm Højskole. Han har dermed stået i spidsen for skolen i de år, der har genrejst den gamle herregård til en attraktiv højskole og kulturbærer for lokalsamfundet. The post Engelsholm-forstander efter 10 år: Der er intet sted, jeg hellere vil være appeared first on Mikropol.

 • Nu kan du igen søge legat til erhvervsrettet efteruddannelse

  Unge med tilknytning til Vejle Kommune har igen i år chancen for at søge Arbejdsmarkedsudvalgets legat, der skal hjælpe erhvervsuddannede med at blive fagligt klogere. The post Nu kan du igen søge legat til erhvervsrettet efteruddannelse appeared first on Mikropol.

 • Jobcentret er i fuld sving – ringer til 750 virksomheder

  Jobcenter Vejle har netop afsluttet en stor ringekampagne, der skal afdække, hvordan de bedst kan hjælpe kommunens virksomheder både nu og i de kommende måneder. The post Jobcentret er i fuld sving – ringer til 750 virksomheder appeared first on Mikropol.

Sidst opdateret: 07. oktober 2019