Der var masser af mennesker på Rådhustorvet, da Vejle markerede 100 dage til Tour de France starten i Danmark.

Der var danske og franske flag, gul løber, musik, champagne, tour-kager og en fantastisk stemning, da City Vejle og Vejle Kommune torsdag 24. marts markerede 100 dage til Tour de France.

Rigtig mange mennesker lagde turen forbi Rådhustorvet i det fine solskinsvejr, nød tour-stemningen og de sjove aktiviteter. Der var noget for enhver smag fra sæbeboblemaskine til champagne-sabling.

Elever fra Sct. Norbert lavede flot cykelallé, inden de opførte en imponerende danseopvisning.

P.A. stod klar med en Tour kage udviklet til lejligheden, som Christian Prudhomme, direktør for Tour de France, skar for. Og Syddansk Erhvervsskole viste stolt Vejle største cykel frem, som fremover vil komme til at stå på Boulevarden.

De modigste inklusiv Christian Prudhomme prøvede kræfter med cyklen i den nye Viking Biking Escape Box, som Kongernes Jelling havde stillet op på torvet, og hvor vilde vikinger forsøgte at indhente gæsterne. Man kunne også cykle Tour-ruten på en hometrainer.

Og så var der rigtig mange, der gerne ville have en selfie med vores Kingdom of Cycling-maskot: Blåtand, der i dagens anledning havde fået en gul Tour de France trøje på. I de kommende 100 dage skal han med rundt til rigtig mange events i hele kommunen.

Fotos: Jonas Normann

Prudomme afprøver viking biking escaperoom
Rådhustorvet - 100 dages fest - masser af mennesker
Prudomme og borgmester sammen med vores kingdom of cycling maskot Blåtand

Vores Kingdom of Cycling-maskot Blåtand er ankommet til Vejle, og er klar til at skabe glæde, begejstring og Tour de France-stemning i de næste 100 dage, hvor vi varmer op til Tour-starten i Vejle

Vores Kingdom of Cycling-maskot Blåtand ankommer til Vejle
Sidst opdateret: