Hvert år finder Spotlight Festival sted, og i år er ingen undtagelse. Den 17.-21. maj rykker børnekulturfestivalen ud til 65 skoler og institutioner, der kan opleve dans, sang og teater på sikker vis.

Børnekulturfestivalen Spotlight rykker ud til 65 skoler og børnehaver fra 17.-21. maj. Derfor kan børnene se frem til sang og dans, teater lege og kreative aktiviteter i skolegårde, cykelskure og overdækkede arealer.

Udover skoler og børnehaver har dagplejere fået tilbudt en onlinekoncert i forbindelse med Spotlight Festival, som de kan logge på, når det passer med børnenes rytme. 

Festivalen blev stiftet i 2007, men i år er formatet lidt anderledes. Spotlight er tidligere blevet afviklet i Børkop, Egtved, Jelling, Give og Vejle, mens den i år er spredt udover hele kommunen – lige fra Thyregod til Gårslev.

Derved vil de 25 skolekoncerter og 40 institutionsaktiviteter foregå i børnenes sociale bobler. Artisterne, som deltager i årets festival er: Rumlerim, Babulja, Cowboy-Mike, Fairyworks, Methe Danefeldt, Legekunstner Jacob Knudsen, Billedkunstner Ellen Schultz, Beatfactory, Vejle Musik- og Kulturskole og Vejle Bibliotekerne.

Sidst opdateret: