Bøgeprisen uddeles til studenter fra Vejles fire store uddannelsesinstitutioner, der har gjort en ekstra indsats for fællesskabet.

1

Fire studenter fra Vejles fire store uddannelsesinstitutioner blev 24. juni hædret for at have gjort en ekstra indsats for fællesskabet på deres skoler.

På Vejles gamle rådhus blev studenterne modtaget af citychef, Andreas Kiis Antonsen, og borgmester Jens Ejner Christensen, der holdt en kort tale for de fire modtagere af Bøgeprisen 2022.

- Vi har bedt vores lokale uddannelsesinstitutioner om at fremhæve elever, der har gjort en særlig indsats for fællesskabet i løbet af deres studietid. Det har I gjort og det vil vi gerne anerkende med denne Bøgepris, sagde borgmesteren til de fire nyudklækkede studenter, der kort efter ceremonien skulle gøre sig klar til årets Dans om Bøgen.

Tillykke til de fire studenter, der var blevet nomineret til Bøgeprisen af deres respektive uddannelsesinstitutioner, der alle var enige om, at der skulle lyde en anerkendelse til de studenter, der har gjort en ekstra indsats for fællesskabet i deres studentertid.

De fire studenter, der blev hædret er:
- Melanie Ibrahim Malan (Rødkilde)
- Marie Marvig Bjerregaard (Rosborg)
- Jacob Skovby Lauridsen (VTG)
- Sissel Karlskov (Campus Vejle)

Sidst opdateret: