Information om Coronavirus

Folketinget har gennemført en række drastiske tiltag for at afbøde  smittespredningen af Coronavirus og senest en gradvis genåbning af samfundet. Læs her, hvad det betyder for dig som borger i Vejle Kommune. Tilmeld dig også gerne vores COVID-19 beredskab. Du kan også finde udvalgt information til virksomheder.
Klik her for at finde information om corona-situationen - Information about coronavirus/Covid19

Aguardio vil hjælpe os alle med at vaske hænder

Vejlensiske Aguardio er en af de virksomheder, hvis største kundesegment pludselig fra den ene dag til den anden kæmper for overlevelse. Hvad gør man så? Man kigger på sit produkt og re-designer løsningen, så den passer til de behov, der opstår i samfundet som følge af Corona-krisen.

Anbefal denne side:

Thomas Munch-Laursen er co-founder & CEO i iværksættervirksomheden Aguardio. Hans virksomhed bruger IoT og big data til at lave produkter, der hjælper bl.a. private, boligforeninger og hoteller til at blive mere bæredygtige ved at reducere energi-og vandforbruget.

Løsningen består af en sensor, som opsamler data omkring vandforbruget, temperaturen og fugtigheden i rummet. Disse data bliver vist i displayet og er dermed med til at motivere folk til at bruge mindre vand. Nudging når det er bedst.

Corona-krisen har imidlertid vendt op og ned på verden.

”Som iværksættervirksomhed har man fordelen af at være en lille organisation. Vi arbejder agilt og har valgt at se de nye tider som nye muligheder,” forklarer Thomas Munch-Laursen.

Sundhedsmyndighederne har anbefalet, at man vasker hænder i minimum 20 sekunder, og den anbefaling er blevet omdrejningspunktet for Aguardios nye løsning.

”Vi har simpelthen programmeret vores eksisterende løsning om, så den nu hjælper med bedre hygiejne ved håndvasken”, siger Thomas Munch-Laursen.

Læs hele artiklen her

Sidst opdateret: 20. marts 2020