Botilbud er gået til filmen

Det handler om at være god til at skille sig ud og vise, hvem man er. Derfor har Vejle Kommune sat nyt initiativ i værk i kampen om nye medarbejdere og borgere: Små præsentationsfilm skal gøre kommunens tilbud til handicappede attraktive og til "Top of mind".

Anbefal denne side:

I fremtiden risikerer Vejle Kommune at mangle pædagoger og sundhedspersonale i de specialiserede bo- og aktivitetstilbud på handicapområdet. Der bliver flere med behov for hjælp, og de små årgange gør, at der ikke uddannes personale nok til at erstatte det antal, der vil gå på efterløn eller pension i fremtiden.

Derfor har handicapområdets tilbud - med handicapchef Peter Anders Larsen i spidsen - lavet forskellige film, som præsenterer kommunens specialiserede tilbud og kommunens lærings- og kursuscenter LæringsCenter Brejning.

Og de har to formål: At give kommende borgere og pårørende et retvisende billede af det enkelte botilbud, når de skal vælge, hvor de selv eller deres nærmeste skal bo.

- Mange af vores tilbud sælges til andre kommuner, da vi er meget specialiserede og har tilbud til borgere med meget komplekse fysiske og psykiske udviklingshandicaps, siger Peter Anders Larsen.

Og så skal filmene give kommende medarbejdere et indblik i, hvad det vil sige at arbejde i et bo- eller aktivitetstilbud: - Nogle tilbud lider f.eks. under et forkert image. Mange forbinder arbejdet med multihandicappede borgere med pleje og praktiske opgaver, men det er meget mere end det. Og det viser filmene, siger Peter Anders Larsen.

Se filmene

Læs pressemeddelelse om baggrunden for at "gå til filmen"


 

Fuglekærgård
Fuglekærgård
Rønnevang - beskæftigelse
Skansebakken
Sidst opdateret: 11. april 2019