Information om Coronavirus

Læs her, hvad corona betyder for dig som borger eller virksomhed i Vejle Kommune og se forslag til aktiviteter.
Klik her for information om corona-situationen - Information about coronavirus/Covid19

Bus­kort til Vejles æld­re for 400 kr. om året

For kun 400 kr. om året kan alle, der fylder 65 år og opefter, og som bor i Vejle Kommune, køre ubegrænset i bus overalt i kommunen, og nu er der åbnet for salg af årskort.

Anbefal denne side:

Køb kortet hos Sydtrafik allerede nu
Kortet hedder "Vejle 65 buskort" og er et rabatkort til brug i Sydtrafiks busser og kan anvendes til ubegrænset kørsel med bybusser, lokale busser og regionale busser inden for Vejles kommunegrænser. Kortet er ikke gyldigt i tog eller uden for kommunen.

Det koster 400 kr. for et kalenderår, uanset hvornår du køber det. Du kan ikke betale for andre med kortet, men du kan gratis tage to børn under 12 år med.

Du skal være 65 år eller ældre (gælder alle, der fylder 65 år det år, kortet gælder for), og du skal bo i Vejle kommune. Kort til næste år kan bestilles allerede nu på Sydtrafiks hjemmeside, men er først gyldigt fra 1. januar 2019.

Ordningen blev vedtaget som en del af budgetforliget for 2019 og finansieres med 1,8 mio. kr. i hvert af årene 2019-2021. Lignede busordninger til ældre findes allerede i bl.a. Kolding, Billund og Horsens.

Bestil kortet på www.sydtrafik.dk/vejle65

Sidst opdateret: 19. maj 2020