Comwell Kellers Park er Danmarks Bedste Spa & Wellness

Comwell Kellers Park har vundet prisen for Danmarks Bedste Spa & Wellness. Det sker blot en måned efter, at Comwell Kellers Park modtog prisen for Danmarks bedste hotel i Jylland ved Danish Travel Awards.

Anbefal denne side:

Der var stor jubel blandt medarbejderne på Comwell Kellers Park, da de i dag kunne fejre, at de er danskernes foretrukne Spa & Wellness. Afstemningen om Danmarks Bedste Spa & Wellness blev skudt i gang den 12. november og omfattede 22 spa- og wellnesssteder fordelt over hele landet. Gennem den sidste uge har der været livlig kamp om førstepladsen, hvor mere end 7.000 deltog i afstemningen, så det var en glad hoteldirektør, der i dag modtog nyheden.

– Vi fik sidste år gennemrenoveret og udvidet vores spafaciliteter, fordi vi ønsker at tage det næste skridt ind i spaudviklingen. Vi ved, at der er et stigende behov for mere fuldendte kvalitetsoplevelser. Derfor tilbyder vi flere oplevelser, som understøtter flere sanser, der samtidig giver et højere aktivitetsniveau og flere individuelle oplevelser. Så jeg er rigtig glad for, at gæster fra hele landet også synes, vores spa er noget ganske særligt – og nu også Danmarks bedste, siger en stolt hoteldirektør, Frederik Jelstrup.

Læs hele historien på mikropol.dk

Sidst opdateret: 19. maj 2020