Antallet af smittede med corona stiger - læs bl.a. om nye restriktioner til og med 2. januar


Læs mere her - Information about coronavirus/Covid19

Covid 19: Plejehjemsansat på Plejecenter Atriumhaven er corona-smittet

To af regionens COVID-testbiler rykkede til Plejecenter Atriumhaven i Børkop, da en medarbejder er konstateret smittet. Alle beboere og medarbejdere blev testes.

Anbefal denne side:

En medarbejder på Plejecenter Atriumhaven blev lørdag konstateret smittet med corona. Medarbejderen er hjemsendt og isoleret, og plejecentret er nu sammen med Styrelsen for Patientsikkerhed i gang med at opspore, om smitten kan have spredt sig.

Søndag rykkede to af regionens COVID-testbiler derfor ud til plejecentret, og alle beboere er i løbet af dagen blevet testet i den ene bil, mens alle medarbejdere blev testet i den anden bil. Efter syv dage vil alle - beboere og medarbejdere - blive testet igen.

Plejecenter Atriumhaven har efter smitten kontaktet de pårørende.

- Vi er selvfølgelig kede af, at en af vores medarbejdere er blevet smittet, men vi har hele tiden vidst, at vi en dag kunne stå i denne situation - og vi gør, hvad vi kan for at undgå, at smitten bliver spredt. Vi er løbende i kontakt med Styrelsen for Patientsikkerhed, som rådgiver os, siger Anne Mette Lund, velfærdsdirektør i Vejle Kommune.

Plejecenter Atriumhaven og kommunens øvrige plejecentre lukker ikke for besøg i øjeblikket, men skærper forholdene for besøg, dvs. at alle skal være ekstra opmærksomme på en god hygiejne og sørge for at overholde afstandskrav. Kommunen opfordrer også til, at besøg i videst muligt omfang foregår udendørs.
Sidst opdateret: 24. september 2020