Antallet af smittede med corona stiger - læs bl.a. om nye restriktioner til og med 2. januar


Læs mere her - Information about coronavirus/Covid19

Cykelfest: Kingdom of Cycling klar til tre danmarksmesterskaber

Tre danmarksmesterskaber inden for et år i Danmarks bedste cykellandskab. Første mesterskab er DM i Mountainbike, som løber af stablen den 26.-27. september i Nørreskoven i Vejle.

Anbefal denne side:

Der bliver fart over feltet, når Vejle den 26. – 27. september bliver værtsby for årets DM i Mountainbike. Det er den lokale forening Mountainbike Club Vejle, der er lykkedes med at hente mesterskabet til Vejle.

– Vi har lagt mange kræfter i at få danmarksmesterskabet til Vejle, fordi vi mener, at Vejle har det fedeste landskab at køre mountainbike. Det får vi for alvor bevist, når de bedste cykelryttere kommer for at dyste i DM i Mountainbike i weekenden, siger Kasper Holst, formand i Mountainbike Club Vejle.

Danmarksmesterskabet, der normalt bliver afholdt i maj, er i år rykket til slutningen af september pga. corona-situationen. Og selvom coronaen fortsat er iblandt os, vurderer Mountainbike Club Vejle og Vejle Kommune, at det er forsvarligt at afholde DM i Mountainbike nu, da det ikke er en kontaktsport og løbet foregår udendørs.

– DM i Mountainbike bliver en anden oplevelse for publikum i år, fordi vi er nødt til at tage de nødvendige forholdsregler i forhold til corona. Men ikke desto mindre er det stort for Vejle Kommune, at vores foreningsliv er lykkedes med at hive et så stort mesterskab til området. Det kan vi godt tillade os at være stolte af, siger Dan Arnløv Jørgensen, formand for Kultur- og Idrætsudvalget i Vejle Kommune.

Foruden DM i Mountainbike kan borgerne i Vejle Kommune se frem til at blive værter for både DM i cykelcross i januar 2021 og DM i landevejscykling i Give i juni 2021.

Læs hele artiklen her

Sidst opdateret: 24. september 2020