Antallet af smittede med corona stiger - læs bl.a. om test og nye restriktioner


Læs mere her - Information about coronavirus/Covid19

De Rare Olympiske Lege på Vejle Atletikstadion aflyses

På grund af det stigende smittetryk i kommunen har Vejle Kommune, der afholder De Rare Olympiske Lege, valgt at aflyse den del af legene, som foregår på Vejle Atletikstadion fredag den 11. september.

Anbefal denne side:

Da Vejle Kommune i dag er røget over bekymringsgrænsen på 20 smittede pr. 100.000 indbyggere pr. uge, har sundhedsberedskabet i Vejle Kommune valgt kun at afholde De Rare Olympiske Lege i de tilbud og på de bosteder, hvor borgerne bor og færdes i forvejen. Det betyder, at arrangementet på Vejle Atletikstadion aflyses.

Efter planen skulle deltagere fra kommunens forskellige værestedstilbud have været samlet på Vejle Atletikstadion til et brag af en sports- og festdag, og arrangementet var ellers blevet tilrettelagt efter sundhedsmyndighedernes anbefalinger, dvs. inddelt i zoner, masser af håndsprit og sundhedspersonale til at hjælpe deltagerne med at holde afstand.

- Vi havde frygtet, at det ville gå denne vej, fordi smittetallet i Vejle har været stigende de sidste par dage. Nu er tallet blevet så højt, at arrangementet på stadion desværre bliver afblæst i sidste øjeblik. Det er vi selvfølgelig meget ærgerlige over. Og det er deltagerne også, for de har trænet til legene de sidste mange måneder, og i morgen skulle være kulminationen på deres anstrengelser, siger sundhedskonsulent og OL-arrangør Lars Ulrik, men understeger, at det vigtigste er borgernes sundhed og velbefindende.

Vejle Kommune håber, at legene til næste år kan afvikles under mere normale forhold.

Sidst opdateret: 24. september 2020