Møde Tv-værten Christian Degn og journalisten Clement B. Kjersgaard på Vejles Folkemøde 9. og 10. juni. Programmet byder på over 50 workshops, spændende debatter og kulturelle indslag, som er gratis for alle.

Tv-værten Christian Degn og journalisten Clement B. Kjersgaard sætter kurs mod Vejle, når byens eget folkemøde løber af stablen fredag den 9. juni og lørdag den 10. juni 2023.

Christian Degn går på scenen med et skræddersyet foredrag om livsglæde, mens journalist Clement B. Kjersgaard bliver moderator i en spændende politisk midtvejsdebat.

Derudover byder programmet på flere end 50 events inden for emner som klima og bæredygtighed, sundhed, kunst og kultur og meget mere. ’Spil din husstand grøn’, ’Genelsk din t-shirt’ og ’Åndedrættets magi’ er blot nogle af de mange titler på aktiviteter, som arrangørerne har sat sammen.

Vejles Folkemøde er en platform, som Vejle Kommune stiller til rådighed for alle, der har lyst til at sætte fokus på et emne og diskutere Vejles fremtid. De mange events i programmet er derfor blevet til på initiativ af en lang række borgere, foreninger og personer fra erhvervslivet.

Fællesskabet og samtalen er nerven i Vejles Folkemøde og derfor bliver der også indbudt til ’dialogmiddag’ i gågaden fredag aften, hvor alle kan nyde et måltid mad og måske falde i snak med nogen, de ikke kender. Middagen har været en stor og velbesøgt succes ved de tidligere folkemøder.

Vejles Folkemøde er i øvrigt lagt sammen med Vejle MADfest, som om lørdagen byder på madmarked med et væld af boder og smagsprøver og ikke mindst VM i hotdog. Her vil folkeskoler fra hele landet konkurrere om at smække den lækreste varme hund sammen.

 

TV-vært kommer til Vejles Folkemøde med sit foredrag om livsglæde
Tv-værten Christian Degn kommer til Vejles Folkemøde med sit foredrag om livsglæde.
Dialogmiddag i gågaden ved Vejles Folkemøde
Alle kan deltage i dialogmiddagen fredag aften. Ved tidligere folkemøder har det været en meget populær begivenhed.
Den store operascene på Rådhustorvet er ramme om en række af folkemødets events.
Den store operascene på Rådhustorvet er ramme om en række af de store events på folkemødet.
Sidst opdateret: