DM i landevejscykling kommer til Vejle i 2020

Søndag kulminerede en forrygende DM-uge i Esbjerg med kåringen af Amalie Dideriksen og Michael Mørkøv som nye danske mestre - og nu er det også helt officielt, at Give Cykelklub og Vejle Kommune bliver næste års DM-værter.

Anbefal denne side:

I mange år har Vejle været en fast del af PostNord Danmark Rundt-programmet, og i 2021 lægger verdens største cykelløb, Tour de France, også vejen forbi den sports- og kulturbegejstrede kommune. Og med DM-værtskabet i 2020 kan ingen længere være i tvivl om, at Vejle har en helt særlig plads i dansk cykelsport.

I Vejle Kommune ser 1. viceborgmester og formand for Kultur- og Idrætsudvalget Dan Arnløv Jørgensen frem til en fantastisk uge i juni næste år, hvor endnu flere borgere i Vejle Kommune får mulighed for at blive en del af cykelfeberen:

- Vi glæder os til, at Vejle Kommune med Give som omdrejningspunkt bliver centrum for Danmarks bedste cykelrytteres kamp om den prestigefyldte dannebrogstrøje, siger Dan Arnløv Jørgensen.

Viceborgmesteren er også glad for aftalen med Danmarks Cykle Union, der er med til at cementere Vejles status som en af de helt centrale kommuner i dansk cykelsport – og han ser DM som den største og bedst mulige optakt til Tour-starten året efter:

- Vi vil helt sikkert få gearet vores samarbejde og få skabt erfaringer frem mod Tour de France-starten, og så glæder jeg mig til, at vi allerede næste år får skabt en folkefest med flotte TV-billeder af vores smukke kommune, fortæller Dan Arnløv Jørgensen.   

Læs hele historien på mikropol.dk

Sidst opdateret: 02. juli 2019