Første skridt er taget imod tre udsigtspunkter i Vejle Kommune

Natur- og Miljøudvalget har på sit seneste møde taget de indledende skridt imod at skabe de første tre udsigtspunkter ud af en lang række i Vejle Kommune. Etape 1 omfatter Hvidbjerg, Nørreskoven og Tørskind.

Anbefal denne side:

Vejen er lang, den kræver fondsmidler og en tæt dialog med borgerne, interesseorganisationer, relevante myndigheder og fredningsnævnet. Men med sit ja til at sætte arbejdet i gang har Natur- og Miljøudvalget taget et afgørende skridt for at få etableret tre udsigtspunkter i Vejle Kommune.

– Vi ønsker at skabe nogle markante udsigtspunkter, der i sig selv kan være en oplevelse og et udflugtsmål for alle, og som fortæller en samlet fortælling om området. Det understøtter samtidig vores strategi om at udvikle turisme, erhverv og bosætning i Vejle Ådal og Vejle Fjord, siger Karl Erik Lund (DF), formand for Natur- og Miljøudvalget.

Geografisk spredt

Udsigtspunkterne skal komplimentere de eksisterende udsigter og være en nyskabende arkitektonisk attraktion, der fortæller historierne om lokalområdet, for både borgere og besøgende i Vejle Kommune.

Mindst 15 spektakulære udsigtspunkter ligger i støbeskeen. Men første skridt er at få sat skub i etape 1, der omfatter tre udsigtspunkter i henholdsvis Hvidbjerg, Nørreskoven og Tørskind.

Læs hele historien på mikropol.dk

Sidst opdateret: 14. maj 2019