Information om Coronavirus

Folketinget har gennemført en række drastiske tiltag for at afbøde  smittespredningen af Coronavirus og senest en gradvis genåbning af samfundet. Læs her, hvad det betyder for dig som borger i Vejle Kommune. Tilmeld dig også gerne vores COVID-19 beredskab. Du kan også finde udvalgt information til virksomheder.
Klik her for at finde information om corona-situationen - Information about coronavirus/Covid19

Første spadestik taget til Nordhuset: Nyt rådgiver-hus i Vejle Nord

Allerede før første spade er sat i jorden, er 75 procent af kontorarealerne i det nye hus udlejet.

Anbefal denne side:

18. februar blev første spadestik til opførelsen af et nyt kontorhus på Dandyvej i Vejle taget.

Det var Vejles borgmester, Jens Ejner Christensen, der i selskab med direktør i Bagger-Sørensen Invest A/S, Jørgen Andersen, og formand for Bagger-Sørensen fonden, Claus Bagger-Sørensen, kunne tage første spadestik på det nye kontorhus, der kommer til at fylde 4500 kvadratmeter.

Kontorhuset, der får navnet Nordhuset, bliver placeret på Dandyvej lige over for Bilka og med Jem & Fix som nabo, og bliver synligt fra E45-motorvejen.

Ottende hus i erhvervspark

– Det er jo ved at være hverdag, det her med spadestik i Vejle Nord, indledte borgmesteren sin tale i det til lejligheden opstillede telt, hvor der blev serveret pindemadder og lidt til ganen.

– Det er jo knap et halvt år siden, vi stod her sidst til det første spadestik på det syvende hus. Og nu er I så i gang med det ottende erhvervshus – denne gang med fokus på den finansielle sektor, sagde Jens Ejner Christensen.

Allerede inden den første spade er sat i jorden, er 75 procent af kontorkapaciteten udlejet, kunne Dandy Business Park berette i presseinvitationen til arrangementet.

Det er lejere med ekspertise inden for bank, revision, advokat og ejendomshandel, der planlægger at flytte ind i det nye kontorhus. Skov Advokater, Colliers, Martinsen Rådgivning & Revision, Handelsbanken og Lokalbolig har nemlig allerede sagt ja til at flytte ind i det nye hus, der er tegnet af Erik Arkitekter og som skal bygges af Casa.

Læs hele historien på mikropol.dk

Sidst opdateret: 26. februar 2020