Antallet af smittede med corona stiger - læs bl.a. om nye restriktioner til og med 2. januar


Læs mere her - Information about coronavirus/Covid19

Fri­vil­lig­pris­er­ne gik til Susan­ne Cla­u­sen og Edith Dall-Hansen

I løbet af sommeren kunne man indstille lokale ildsjæle til "Frivilligprisen 2020" som et skulderklap. Nu er de endelige vindere fundet, og de blev fejret til en prisoverrækkelse i byrådssalen i Vejle.

Anbefal denne side:

Seks ildsjæle fra henholdsvis Voksen- og Seniorområdet var nomineret til de to priser, som på grund af corona i år var flyttet fra Bygningen til byrådssalen. Kun de nominerede med ledsagere var inviteret til prisoverrækkelsen.

Blandt de seks faldt det endelige valg på Susanne Clausen, der løb med prisen som årets frivillige ildsjæl på Voksenområdet, og Edith Dall-Hansen, der vandt prisen for sit engagement på Seniorområdet.

Susanne Clausen vandt for sin indsats i Broen i Vejle, hvor hun i mange år har gjort - og stadig gør - et kæmpe arbejde ved at støtte socialt udsatte børn og unge med kontingenter og udstyr til idræt eller andre fritidsaktiviteter, så de kan være del af fællesskaber som alle andre børn og unge. Hun betyder meget for mange - både børnene og forældrene

I begrundelsen for at give en pris til Edith Dall-Hansen blev der lagt vægt på Ediths omsorg for andre trods sin egen høje alder. Hun været frivillig i mere end 50 år og har både været besøgsven, hjulpet rumænske børnehjemsbørn, fået udsatte, skoletrætte unge ud af sengen om morgenen - og kørt demensramte til aktiviteter. 

Ud over Susanne Clausen og Edith Dall-Hansen var også Kirsten Dalager fra Vejle nomineret for sit engagement i mange forskellige frivillige foreninger: Red Barnet, gigtforeningen, Vejle Krisecenter, Bedre Psykiatri og det tværkulturelle kvindenetværk WI-CAN. Flemming Leer Jakobsen fra Vejle var nomineret for sit formandskab i foreningen Sind. Mona Christiansen fra Give var nomineret for sit arbejde i Røde Kors-butikken i Give. Og endelig var Karen Schubert fra Børkop nomineret for sit arbejde i bruger- og centerrådet i Englystparken i Børkop.

Læs pressemeddelelsen

Sidst opdateret: 25. september 2020