Gæsterne giver Hornstrup Kursuscenter topkarakterer

Gæsternes tilfredshed med Hornstrup Kursuscenter har været stigende de seneste år. På en skala fra 1 til 10 var gennemsnittet for 2019 på hele 9,5.

Anbefal denne side:

Smilene er brede hos Hornstrup Kursuscenter, der har fået en flot podieplads i gæstetilfredshed. Det 4-stjernede kursuscenter i udkanten af Vejle kan glæde sig over de næsthøjeste karakterer i gæstetilfredshed blandt Danmarks konference-, møde- og kursuscentre i 2019. Faktisk stod de rosende ord i kø til Hornstrup Kursuscenter. Sådan skrev én af de mange glade gæster om det unikke sted:

”Det er altid en fornøjelse at være hos jer. Venlighed, høj faglighed, diskretion og humor - og så er gør det ikke noget, at mad og drikke - lige fra morgenmad, frokost, middag samt de små lækre overraskelser midt imellem - er i top!”

Det gode værtskab

Hvert år mødes tusindvis af gæster til møder, kurser, konferencer og festlige begivenheder i Hornstrup. Blot 5 minutter fra motorvejen. Gæsternes tilfredshed har været stigende gennem de seneste år. Det er sket i takt med en løbende forvandling af rammerne i og omkring kursuscentret. Efter hvert besøg vurderer gæsterne oplevelsen. På en skala fra 1 til 10 var gennemsnittet for 2019 på hele 9,5.  

- Det gode værtskab betyder alt for os. Atmosfæren, maden og omgivelserne skal være noget helt særligt. For os drejer det sig om, at gæsterne altid skal tage herfra mere inspireret, end da de kom. Som vi plejer at sige, så blander vi os indenom. Til vores store glæde så kommer mange gæster igen og igen. Det er vi naturligvis meget taknemmelige for, siger direktør hos Hornstrup Kursuscenter, Anders Martin Larsen.

Læs hele historien på mikropol.dk

Sidst opdateret: 19. maj 2020