Information om Coronavirus

Folketinget har gennemført en række drastiske tiltag for at afbøde  smittespredningen af Coronavirus og senest en gradvis genåbning af samfundet. Læs her, hvad det betyder for dig som borger i Vejle Kommune. Tilmeld dig også gerne vores COVID-19 beredskab. Du kan også finde udvalgt information til virksomheder.
Klik her for at finde information om corona-situationen - Information about coronavirus/Covid19

Gratis webinar om det gode onlinemøde

Torsdag afholder Vejle-virksomheden Playmakers et gratis webinar om de 3 største problemer med onlinemøder – og hvordan vi løser dem.

Anbefal denne side:

Med Corona over os, skal der tænkes nyt – nye måder at drive sin forretning og arbejde sammen. Onlinemøder er en del af svaret på det store spørgsmål: Hvordan driver vi vores virksomheder uden at kunne møde kunderne?

Mette Ullersted er indehaver af facilitatorvirksomheden Playmakers, som lever af at lede processer, møder og konferencer. Playmakers har ligesom tusinde andre virksomheder fået vendt op og ned på hverdagen, som normalt består i at være sammen med mennesker. Fælles for dem og mange andre konsulenter er, at deres kalendere er ryddet – møder og opgaver er aflyst og udsat.

Men hvor mange andre er sat ud af spillet og skal genopfinde sig selv online pga. Corona-virussens begrænsninger, var Playmakers på forkant med udfordringerne. Samtidig med at Danmark lukkede ned, udgav Mette Ullersted sammen med kollegaen Katrine Kent bogen og kurset ”Facilitering af onlinemøder”.

– I en tid hvor mange ting bliver digitale, var det oplagt at undersøge, hvordan vi kunne overføre de greb der gør møder effektive og værdiskabende, til greb der fungerer når mødet foregår på en skærm. Bogen om facilitering af onlinemøder har faktisk været undervejs i et år! Og det var helt tilfældigt at vi lancerede den og kurset i facilitering af onlinemøder 11. marts – samme dag som Mette Frederiksen lukkede Danmark ned, fortæller Mette Ullersted.

Læs hele artiklen her

Sidst opdateret: 25. marts 2020