Læs om corona - ekstra test i Give under cykelløbet


Læs mere om corona her / Information in English

Ind­stil DIN kan­di­dat til fri­vil­lig­prisen 2021

Frem til 24. august kan du indstille kandidater til årets frivilligpriser 2021, som findes til frivilligfesten den 24. september.

Anbefal denne side:

Hvem synes du har fortjent Frivilligprisen 2021? Kender du en person, der gør en særlig indsats inden for frivilligt socialt arbejde?

Det kan være en, der har:

  • gjort et særlig indsats i bestyrelsen og for foreningen. Måske har vedkommende fået flere nye frivillige ind i foreningen, skaffet penge fra fonde eller puljer, sat nye initiativer i værk mv.
  • fundet løsninger på mulige aktiviteter og særlige tiltag under corona-nedlukningen.
  • fundet nye måder til at få isolerede og ensomme inviteret med til at deltage i aktiviteter - måske endda hjulpet dem til selv at blive frivillige.

Mail din indstilling til Knud Møller, medlem af Frivilligrådet, på knudgive@gmail.com senest 24. august. 

En arbejdsgruppe fra Frivilligrådet gennemgår efter fristens udløb indstillingerne og vælger at nominere ti personer. Der uddeles én pris af Seniorudvalget, og én pris af Voksenudvalget. Voksenudvalgets pris omfatter også ildsjæle inden for det frivillige sociale arbejde på børne- og ungeområdet.

Vinderne findes til frivilligfesten 24. september

De endelige vindere findes og kåres fredag 24. september til den årlige frivilligfest. Udover æren modtager begge prismodtagere et gavekort på 5.000 kr.

Frivilligprisen er med til at synliggøre og øge interessen for at være frivillig inden for det sociale område og også understøtte det fællesskab, som er i det frivillige arbejde.

Læs mere på www.vejle.dk/frivilligprisen2021

Sidst opdateret: 02. juni 2021