Igen i år har mange mennesker i Vejle Kommune ydet en stor og engageret indsats - ganske frivilligt! Dette arbejde anerkender Vejle Kommune i år ved at uddele en pris til en ildsjæl på henholdsvis Voksenområdet og Seniorområdet.

Overalt i Vejle Kommune knokler de frivillige og løser mange vigtige opgaver. Kender du en frivillig, der fortjener en anerkendelse og et ekstra skulderklap for sin indsats på det frivillige, sociale område, så send Frivilligrådet dit forslag og skriv, hvorfor personen skal have prisen.

Det kan være en, der har gjort en vigtig indsats i bestyrelsen eller foreningen. Måske har vedkommende skaffet flere frivillige eller puljepenge, sat nye initiativer i værk til fx at få isolerede eller ensomme inviteret med til at deltage i aktiviteter - måske endda hjulpet dem til selv at blive frivillige. Begrundelserne kan være mange.

Mail din indstilling til Anne Margrethe Walldén, næstformand i Frivilligrådet, e-mail: wallden@mail.dk Husk at begrunde din indstilling. Personer, som tidligere har været indstillet til prisen, må gerne indstilles igen. Frivilligrådet skal have dit forslag senest 26. august 2022.

Læs pressemeddelelsen om frivilligprisen

 

Sidst opdateret: