Mange smittede med corona - læs bl.a. om restriktioner til og med 7. februar og 28. februar og vaccinationer.


Læs mere her - Information about coronavirus/Covid19

Jellingvej spærres for trafik i et døgn

Trefor udfører ledningsarbejde på Jellingvej fra onsdag morgen 11. december til torsdag formiddag 12. december.

Anbefal denne side:

Når den værste morgentrafik er afviklet onsdag morgen 11. december, går Trefor i asfalten for at reparere et brud på både vand- og kloakledning på Jellingvej, der opstod fredag 28. november.

Det betyder, at bilister fra onsdag morgen kl. 8.30 til torsdag formiddag kl. 11 bliver omdirigeret på strækningen fra Nordlandsvej til Lindeallé. Mod Jelling er der omkørsel via Høgsholt til Hovertoften og mod Vejle via Frederikshøjvej til Grejsdalsvej. Det vil dog være muligt for beboere og folk med ærinde i området at køre frem til afspærringen.

Lukkes for vandet om natten

Vejle Kommune har valgt at udskyde reparationsarbejdet til næste uge, så der er tid til at opsætte informationsskilte, lave omkørsel og omdirigere busserne. Målet er at skabe mindst mulig gene for borgerne.

For de ca. 5.000 lokale husstande vil arbejdet med ledningsnettet dog betyde, at der lukkes for vandet fra onsdag aften kl. 22 til torsdag morgen kl. 05.30. Da arbejdet også foregår om natten, kan der forekomme støjgener i nattetimerne, men Trefor bestræber sig på at tage videst muligt hensyn.

Vejspærring af Jellingvej
Jellingvej spærres i et døgns tid på onsdag 11. december til torsdag 12. december, imens Trefor får udbedret et brud på vand- og kloakledning.
Sidst opdateret: 24. september 2020