Information om Coronavirus

Folketinget har gennemført en række drastiske tiltag for at afbøde  smittespredningen af Coronavirus og senest en gradvis genåbning af samfundet. Læs her, hvad det betyder for dig som borger i Vejle Kommune. Tilmeld dig også gerne vores COVID-19 beredskab. Du kan også finde udvalgt information til virksomheder.
Klik her for at finde information om corona-situationen - Information about coronavirus/Covid19

Judo-kast skal åbne Solens Rige for erhvervslivet

EliteVejle arbejder målrettet på, at sportsbegivenheder som judo-stævnet Matsumae Cup skal åbne døre til erhvervslivet - og forbindelsen til judoens oprindelsesland Japan er allerede varm.

Anbefal denne side:

Armene om skuldrene, kig ind i kameraets linse – smiiiiiiil.

Selfie-diplomatiet var i fuld sving, da den japanske ambassadør i Danmark, Miyagawa Manabu, for nylig besøgte lokale fødevareproducenter i Food Innovation House i Vejle.

Den japanske ambassadør lyttede interesseret til de lokale fødevareproducenter, der stolt viste deres varer frem og fortalte, hvordan de arbejder med eksport til det japanske marked. Efter grundig indføring i de lokale virksomheders virke og flere ambassadørspørgsmål senere var der dømt selfie-tid med ambassadøren.

Sport som døråbner for erhvervslivet

Besøget var arrangeret af EliteVejle, der i forbindelse med, at Vejle er værtsby for det internationale judo-stævne Matsumae Cup, havde inviteret ambassadøren til Vejle for at møde lokale virksomheder, høre om det internationale judo-stævne og lytte til et spændende oplæg ved paraatleten Daniel Wagner, der har kvalificeret sig til de para-olympiske lege, der i 2020 bliver holdt i Tokyo.

EliteVejle har længe arbejdet med at trække store sportsbegivenheder til Vejle, og har de seneste år arbejdet på at skabe en effektiv kobling mellem elitesport og muligheder for det lokale erhvervsliv.

– Sidste år koblede vi en erhvervsdel til det store judo-stævne Matsumae Cup. Vi matchede 20 lokale virksomheder med otte japanske, og siden har vi oplevet stor interesse for at gentage og udvide disse aktiviteter, siger formand for EliteVejle, Knud Erik Hansen, der fortæller, at det er oplagt at bruge judo-stævnet til at knytte tættere bånd til Japan, der er judoens hjemland.

Læs hele historien på mikropol.dk

Sidst opdateret: 18. februar 2020