Antallet af smittede med corona stiger - læs bl.a. om nye restriktioner til og med 2. januar


Læs mere her - Information about coronavirus/Covid19

Kartoffelprisen 2020 sætter kreativiteten i centrum i Food Innovation House

Culinary Institute by VejleErhverv i Food Innovation House er vært for Kartoffelprisen 2020, og kokkekonkurrencen med den traditionelle knold i centrum kan følges via livestreaming på Facebook.

Anbefal denne side:

Hvem kan lave de bedste retter med en heldig kartoffel i hovedrollen? Sådan lyder opgaven når kokke dyster om Kartoffelprisen 2020 i Food Innovation House. Rammerne står Culinary Institute by VejleErhverv for, og kravene til at nyfortolke den traditionelle knold kommer til at kræve innovative og kreative løsninger.

Kartoflen benyttes ofte som tilbehør. Men søndag den 18. oktober bliver seks kokke fra hele landet stillet over for en stor udfordring, hvor de skal kreere en 3-retters menu med kartoflen som hovedbestanddel.

– Vi arbejder med kreativitet og innovation, og samtidig sætter vi fokus på ernærings- og klimamæssige værdier. Klimamæssigt er kartoflen 20 gange bedre end ris, og de sensoriske muligheder i kartoflen, som dækker over 5000 sorter, er helt unik, fortæller Per Mandrup, leder af Culinary Institute by VejleErhverv.

Læs hele historien her

Sidst opdateret: 13. oktober 2020