Corona - bl.a. om vaccinationer og test. Nu 13 steder du kan blive testet i Vejle og centerbyer med flere....


Læs mere om corona her / Information in English

Kiddesvej klar til knaldhård kamp om klassisk kongeetape

Torsdag den 12. august har kongeetapen i PostNord Danmark Rundt mål i Kingdom of Cycling. Etapen er løbets længste og hårdeste med sine 219 km og godt 2.100 højdemeter.

Anbefal denne side:

Når den 30. udgave af PostNord Danmark Rundt køres 10.-14. august 2021, bliver det med start i Struer og mål på Frederiksberg Allé. 780 kilometer venter rytterne fordelt på fem etaper. Vejle er målby for årets kongeetape den 12. august, og Kiddesvej kommer endnu engang til at indtage en hovedrolle, når konge-kampen for alvor spidser til i finalen i Kingdom of Cycling.

Borgmester Jens Ejner Christensen ser frem til endelig at kunne afvikle cykelløb i Vejle igen, og åbne Kiddesvej op for både ryttere, tilskuere og de mange tv-seer hjemme i stuerne.

– Kiddesvej spiller hvert år en hovedrolle i finalen på kongeetapen, og den ikoniske stigning på 19 % er garanti for et spektakulært og spændende cykelløb. Jeg håber, at vi kan mødes og holde en folkefest, som vi plejer, men dramaet på kongeetapen i Kingdom of Cycling skal vi nok få, fastslår Jens Ejner Christensen.

Kiddesvej har siden 2004 spillet en hovedrolle på kongeetapen i det store danske etapeløb, og etapes afslutning med mange højdemeter i Danmarks mest kuperede cykellandskab har også haft stor indflydelse på løbets samlede vinder.

Læs mere om kongeetapen her

Sidst opdateret: 03. marts 2021