Information om Coronavirus

Folketinget har gennemført en række drastiske tiltag for at afbøde  smittespredningen af Coronavirus og senest en gradvis genåbning af samfundet. Læs her, hvad det betyder for dig som borger i Vejle Kommune. Tilmeld dig også gerne vores COVID-19 beredskab. Du kan også finde udvalgt information til virksomheder.
Klik her for at finde information om corona-situationen - Information about coronavirus/Covid19

Kom med din idé til Tour de France senest 15. nov.

Vi udlodder 3.000 kr. til de 10 bedste ideer til Tour de France i Vejle.

Anbefal denne side:

Selvom Tour de France først kommer til Vejle den 4. juli 2021, så er forberedelserne til besøget fra det franske cykelløb allerede godt i gang.

Interessen for at bidrage til den franske cykelfest i Vejle er stor, og der er stadig mulighed for at søge støtte til at realisere sin gode ide. Frem til den 15. november er det nemlig muligt at sende sin ide til Vejle Kommune, og så deltager man automatisk i udlodningen om 3000 kr. til de 10 bedste ideer.

121 gode ideer

Siden offentliggørelsen af Vejle som startby i Tour de France har det været muligt at komme med ideer til aktiviteter i forbindelse med etapestarten i Vejle.

Den 2. september var over 100 deltagere derfor samlet til idekonference i Spinderihallerne i Vejle, og det resulterede i 121 forslag til små og store events før, under og efter Tour de France.

Der var bl.a. forslag om, at hænge kæmpe gule trøjer ned fra Vejle Fjordbroen, verdens største citronmåne langs ruten, gule hjelme på palisaderne i Jelling, gule blomster langs vejkanterne, Egtvedpiger på gule cykler og børnekor klædt i gult og mange, mange flere.

Fristen er 15. november 2019. Herefter kan du stadig indsende dine idéer til os, men det er ikke længere muligt at få økonomisk støtte til den.

Kom med din tour-idé her

Sidst opdateret: 16. januar 2020