Vejle Kommune har fået sig et juleeventyr i Dyrehaven. Her kan familier frem til 28. december tage på en gratis udflugt med garanti for julestemning og motion.

For mange er jul lig med samvær og gode fortællinger. Dét kan man få i Dyrehaven i Vejle Kommune, som i år danner ramme om et ægte jule(natur)eventyr.

Frem til 28. december kan familier tage på en udflugt i Dyrehaven, hvor de via appen ’Natureventyr’ kan hjælpe med at redde Rudolf, der er blevet væk i en snestorm – men han er sidst set i netop Dyrehaven.

Via appen ’Natureventyr’, som kan hentes i appstore, bliver familierne guidet ud på ruten. Bemærk desuden, at ruten er flad og velegnet til barnevogne og kørestole.

Eventyret ligger i forlængelse af fire eksisterende eventyr i Gødding Skov, Rørbæk Sø, Vingsted Jernaldermiljø og Holtser Hage, som stadig kan benyttes.

Læs mere om de fem natureventyr på www.vejle.dk/borger/oplev-og-fritid/mest-for-boern/natureventyr/

Alle eventyr er skabt i et samarbejde mellem Vejle Bibliotekerne, VisitVejle, Bosætningsguiden, Teknik & Miljø og Bevæg dig for livet i Vejle Kommune for at give børnefamilier nye muligheder for at bruge naturen og bevæge sig.

Sidst opdateret: