Corona - bl.a. om vaccinationer og test. Nu 13 steder du kan blive testet i Vejle og centerbyer med flere....


Læs mere om corona her / Information in English

Kom og hør om talentklasserne

Hvis dit barn elsker at dyrke sport og udfolde sig kreativt, kunne en eliteidrætsklasse eller performancelinje måske være noget. Begge dele kan I høre mere om til en infoaften 7. april, mens I kan søge ind frem til 21. april.

Anbefal denne side:

Efter sommeren udvider Vejle Kommune tilbuddene med talentklasser, som indtil nu har bestået af eliteidrætsklasserne på NOVAskolen. Det sker i form af en performancelinje, hvor 7.-9. klasseelever kan udfolde deres interesse for musik, drama, skrive- eller billedkunst.

Tænker du, at enten eliteidræt eller performance kunne være noget for dit barn? Så kan I deltage i et online infomøde 7. april om, hvad det vil sige at gå i en talentklasse – for kan sport, skole og scenekunst gå op i hverdagen?

Ja, hvis du spørger nuværende elever, så går det op. I en evaluering fra EliteVejle har størstedelen af eliteidrætseleverne nemlig fortalt, at de er tilfredse med undervisning, lærere og fællesskab.

Hør mere til infoaftenen - tilmeld jer her:

https://elitevejle.dk/

Herinde kan du også læse om muligheden for en rundvisning på NOVAskolen samt ansøgningsproceduren – der er ansøgningsfrist 21. april.  

Sidst opdateret: 26. marts 2021