Lokale kræfter baner vej for hundeskov i Egtved

Der skal være plads til alle i Vejle kommune. Både to- og firebenede. Derfor indvier Egtved Udviklingsråd, Egtved Menighedsråd og Vejle Kommune den sjette kommunale hundeskov søndag 12. januar.

Anbefal denne side:
Billede af Egtved hundeskov

Hundeejere, motionister og familier kan med fordel sætte kryds i kalenderen søndag den 12. januar klokken 13. Her indvies den sjette kommunale hundeskov i Vejle kommune, som kommer til at ligge 200 meter nordvest for Egtved Kirke.

Frisk luft og motion til alle

Foruden hundeskovene i Nørreskoven og Sønderskoven ved Vejle er der tidligere anlagt skove for de firbenede i Give, Børkop og Jelling. Men med indvielsen i Egtved har alle centerbyer nu fået en hundeskov. Den udvikling glæder formand for Natur- og Miljøudvalget, Karl Erik Lund, som forklarer:

- Vejle kommune er et dejligt sted at bo på grund af den smukke natur. Det er hundeskovene et eksempel på, og alle skal have mulighed for at nyde den friske luft derude. Det glæder mig, at vi sammen med lokalråd og lokale kræfter har sørget for, at Egtved har fået et nyt og godt mødested.

Den nye hundeskov stemmer overens med Natur- og Miljøudvalgets ambition om, at Vejle Kommune arbejder for at tilbyde friluftsfaciliteter ved alle kommunens centerbyer, såsom skov, skovhytter, naturlegepladser, naturstier, mountainbikeruter og ja, hundeskove.

Hundeskoven ligger ved rastepladsen på Ribevej efter rundkørslen Ribevej/Vorkvej. På rastepladsen er der mulighed for parkering ved hundeskoven. Indvielsen finder sted 12. januar kl. 13.00.
Der vil være taler, fri leg og kaffe og hotdogs til de tobenede samt godbidder til de firbenede. Alle er velkomne. 

Sidst opdateret: 19. maj 2020