Antallet af smittede med corona stiger - læs bl.a. om test og nye restriktioner


Læs mere her - Information about coronavirus/Covid19

Mandag 14. september kan du blive testet for corona i Vejle

Smittetallet stiger i Vejle Kommune. Derfor stiller Region Syddanmark i morgen mandag den 14. september en testbil op i Vejle på Banegårdspladsen.

Anbefal denne side:

Vil du gerne testes for corona, så har mulighed i morgen mandag den 14. september i Vejle på Banegårdspladsen i Vejle Midtby. 

Du kan bare møde op. Men husk, at det kun er borgere uden symptomer på covid-19, der kan blive testet i testbilerne.

Har du symptomer på covid-19 skal du altid kontakte din læge eller vagtlægen, inden du bliver testet. Du må ikke møde op ved testbilen, da du så kan smitte andre.

Smittetallet i Vejle Kommune er steget den sidste uge og var oppe på 29,4 fredag og er dermed over Sundhedsmyndighedernes såkaldte bekymringsgrænse på 20. De nye smittetilfælde er spredt ud over hele Vejle Kommune og alle aldersgrupper. Derfor har regionen valgt at placere testbilerne i to tæt befolkede områder i Vejle.

Testbilen holder på Banegårdspladsen ud for Turistkontoret, Banegårdspladsen 6,  og har i morgen mandag den 14. september åbent fra kl. 9-17. 

Læs mere på Region Syddanmarks hjemmeside: https://www.regionsyddanmark.dk/wm524358

Regionens testbiler udsendes til de kommuner, hvor behovet er størst. 

Du kan følge med i, hvor testbilerne er udstationeret. Listen opdateres dagligt, men Regionen kan desværre ikke annoncere tider og steder før på dagen, da steder ændrer sig løbende i takt med behovet for test.

OBS: Der er ofte meget stor interesse for at blive testet, så vær opmærksom på, at køen ’lukkes’ på et tidspunkt, så testpersonalet kan nå dem, der allerede står i køen.

 

 

Sidst opdateret: 24. september 2020