Læs mere om corona - bl.a. om restriktioner, vaccinationer og test. Lyntest i Børkop, Egtved, Give, Jelling, Ågård og 5 steder i Vejle i uge 9


Læs mere om corona her / Information in English

Man­gel på corona-vacciner gør det svært at få en tid

Er du blevet tilbudt en coronavaccination, men kan ikke bestille tid, fordi der ikke er ledige tider, bliver du nødt til at væbne dig med tålmodighed og prøve igen. Antallet af vacciner er afgørende for antallet af tider.

Anbefal denne side:

Selvom du er inviteret til coronavaccination, gør mangel på vacciner, at der ikke nødvendigvis er tid med det samme. En del borgere i Vejle Kommune har de seneste dage oplevet, at det er lidt af en tålmodighedsøvelse at bestille tid, fordi der ikke har været nogen ledige tider.

Det betyder rødglødende telefoner hos Vejle Kommune. Desværre kan kommunen ikke hjælpe de frustrerede borgere, da vaccinationstiderne bliver frigivet i takt med, at Region Syddanmark modtager vacciner fra Statens Serum Institut. Og der har været problemer på grund af svigtende vaccineleverancer.

Flere vaccinationstider i næste uge

Heldigvis lader det nu til, at der er lys forude. Vejle Kommune har nu fået oplyst, at der i næste uge kommer flere vacciner til Vejle, og at der løbende bliver lagt flere vaccinationstider op til vaccination i vaccinationscentret på Dofovej 2b i Vejle.

Kommunen opfordrer derfor de borgere, der ikke har kunnet bestille tid, fordi der ikke har været nogen ledige, om igen at logge på www.vacciner.dk. Hvis der ikke er tider, så prøv igen senere, da tiderne løbende bliver lagt op i takt med, at vaccinationsstedet modtager vacciner.

Aktuelt er det borgere i vaccinationsgruppe 2, dvs. ældre over 65 år, der modtager både personlig pleje eller rengøring, og gruppe 3, dvs. ældre over 85 år, der modtager Sundhedsstyrelsens invitation om coronavaccination, og som er i gang med at blive vaccineret.

Bemærk, at du først kan bestille tid, når du har fået brev fra Sundhedsstyrelsen om, at det er din tur.

Læs mere om coronavaccination i Vejle Kommune

Læs pressemeddelelse om mangel på vacciner

Sidst opdateret: 18. februar 2021