Ministre besøgte jobcenteret i Finlandsparken

Både ligestillingsministeren og beskæftigelsesministeren lagde mandag den 25. februar vejen forbi Finlandsparken, hvor de hørte om Jobcenter Vejles initiativer i området.

Anbefal denne side:

Der blev især snakket om konkrete projekter og ideer, da ligestillingsminister Eva Kjer Hansen og beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen besøgte Finlandsparken i Vejle mandag den 25. februar. Her tog formanden for Arbejdsmarkedsudvalget, Anja Daugaard, imod i beboerhuset på Finlandsvej, hvor Jobcenter Vejles ”Åbne Rådgivning” også har til huse. 

Udvalgsformanden benyttede lejligheden til at fortælle ministrene om nogle af de initiativer, Arbejdsmarkedsudvalget har sat i værk i forhold til beskæftigelse og ligestilling med fokus på udsatte boligområder. Blandt emnerne på dagsordenen var den fremskudte jobcenterindsats i Finlandsparken og tilbuddet ”Sprog, Kultur, Beskæftigelse”, som er et samarbejde mellem jobcenteret og ”Center for Specialundervisning til Voksne og unge” (CSV). 

- Vi er altid glade for at få besøg af ministre, der er interesserede i at høre om vores ideer og erfaringer, og jeg syntes, vi havde nogle rigtig gode drøftelser i dag, fortalte Anja Daugaard efterfølgende.

Læs hele historien på Mikropol.dk

Sidst opdateret: 01. marts 2019